Referentie Controle
Image default
Auto

Op zoek naar een goede autorijschool in Arnhem?

Je bent op zoek naar een goede autorijschool in Arnhem (klik hier voor autorijschool Arnhem). Je zoon of dochter is namelijk binnenkort 16,5 jaar. Sinds 1 november 2011 is dit de leeftijd dat tegenwoordig al begonnen mag worden met rijlessen. Anderhalf jaar eerder dan vroeger. Maar hoe kies je nu de beste rijschool voor jouw kind? Waar let je op. Wat is belangrijk om te weten? Je gaat natuurlijk niet over één nacht ijs, want rijlessen zijn duur. En de kwaliteit en aanpak van elke autorijschool in Arnhem en omgeving kan behoorlijk van elkaar verschillen.

 

Wat typeert een goede autorijschool in Arnhem?

Een goede autorijschool in Arnhem bepaal je altijd door enkele factoren met elkaar af te wegen. Natuurlijk is de prijs per rijles belangrijk. Maar laat je keuze nooit alleen van die kostprijs per les afhangen. Het spreekwoord ‘Goedkoop is duurkoop’ omvat ook nu een grote kern van waarheid. Het kan zomaar zijn dat de ene autorijschool in Arnhem een goedkopere prijs heeft dan Cees Vendrik uit Arnhem hanteert, maar bedenk ook dat een lagere lesprijs ook een lagere kwaliteit kan betekenen. Uiteindelijk zul je met een beetje pech uiteindelijk toch duurder uit kunnen zijn. Omdat Cees Vendrik ook gediplomeerd faalangstinstructeur is, kan hij zich in zijn rijlessen van 1,5 uur ook richten op delen waarbij jouw zoon of dochter faalangst vertoont. Bijvoorbeeld wanneer hij of zij nog niet de autobaan op durft, simpelweg omdat hij of zij bang is om hard(er) te rijden. Door zijn leerlingen in voorkomende situaties op hun gemak te stellen door zijn rust, geduld en ja ook wat humor, bereikt hij eerder en sneller resultaat dan andere rijscholen die geen gedegen kennis hebben wat betreft faalangst reductie. Hij weet als geen ander het (zelf)vertrouwen van zijn leerlingen een boost te geven.

 

Bij autorijschool Cees Vendrik altijd een eigen instructeur

Cees Vendrik, autorijschool in Arnhem krijg je altijd je vast instructeur. Want niets zo fijn als iemand die jou kent. Want alleen dan zal de benodigde aandacht goed verdeeld worden. Zo weet hij aan welke onderdelen hij samen met jouw zoon of dochter extra aandacht moet geven. Alles op het tempo van jouw zoon of dochter en waar hij of zij zich prettig bij voelt. Een veilig gevoel.