Referentie Controle
Image default
Auto

Camerasystemen voor elk voertuig

Van Zwitserland is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in voertuigveiligheid. Allerlei sectoren kunnen hier terecht: het camperbedrijf, de machinebouwer, de wagenparkbeheerder of de carrosseriebouwer. Van Zwitserland probuceert en levert achteruitrijcamera systemen geproduceerd volgens de strengste kwaliteitseisen. Ze volgen technische ontwikkelingen op de voet en de systemen zijn dus steeds up-to-date om hun prestaties elke keer weer te overtreffen. 

Voor elk type voertuig zijn er de best compatibele systemen en toepassingen. Een standaard achteruitrijcamera set bestaat uit de camera zelf, die op het voertuig bevestigd wordt, en een lcd-scherm waarop de beelden te zien zijn. De verbinding kan bedraad of draadloos zijn afhankelijk van het voertuig waarop ze dienen geplaatst te worden. 

Deze systemen bedienen een brede doelgroep. Agrarische bedrijven kunnen camerasystemen kopen om hun landbouwvoertuigen mee uit te rusten, denk aan rooiers, zaaiers of tractors. De cameras zijn dan verwarmd en schokbestendig voor een optimale werking in zware omstandigheden. Ook in de hulpverlening worden de systemen gebruikt. Ziekenwagens en bandweerwagens vereisen de beste werkcondities, want elke second telt. Een achteruitrijcamera zorgt voor een uitgebreider zicht zodat de kans op schade in het heetst van de moment wordt verkleind. Ook zorgt het voor extra veiligheid als deze voertuigen zicht op straten moeten begeven waar veel mensen rondlopen, aangezien dode hoeken minimaal worden. In de scheepvaart is dit extra oog ook soms een noodzaak. Dankzij camerasystemen is er extra zicht op de crew, assistentie bij het doorvaren van sluizen of bij het aanmeren en is er ook zicht op de blinde hoek van het schip. Defensie maakt ook gebruik van deze camerasystemen voor de uitrusting van militaire voertuigen. Deze moeten vaak in zware omstandigheden opereren en vereisen ook de beste werkcondities, ook hier bieden de systemen meer efficiëntie. ’s Nachts zien de camera’s meer dan het blote ook en de camera’s zijn schokbestendig en geven toch een scherp beeld. Deze camera’s zijn ook van roestvrij staal en zijn explosie-veilig. Zo kunnen ze werkelijk elke situatie aan.

https://www.vanzwitserland.nl