Referentie Controle
Image default
Auto

Corona proof afrijden bij Rijschool in Delft

Rijschool Delft

Wil jij rijlessen nemen op een relaxte manier zonder al die spanning? De beste manier om je tijdens je rijexamen op je gemak te voelen begint al bij de rijlessen. Je bouwt een band op samen met je je rijinstructeur bij Rijschool Delft. Die begeleid je van A tot Z op de weg naar je rijexamen. Je kunt je rijlessen nemen in je eigen tempo. Zo kun je ook je eigen pakket opstellen. Dit kun je ook nog eens betalen in termijnen. Rijschool Delft is hier meer dan flexibel in. Alles zodat je zonder zorgen je rijbewijs kunt behalen. 

 

Corona proof rijlessen

De rijlessen zijn volledig corona proof. Dit is zeker wel van belang nu we allemaal zo snel mogelijk weer op een normale manier met ons leven verder willen. Veiligheid is het belangrijkste. Dat is ook waar het meeste op wordt gelet tijdens je rijexamen. Dus dan is het ook logisch dat er rekening wordt gehouden met corona tijdens de rijlessen.


Afrijden in Luxe auto’s

Voor diegene die wel een oogje hebben op luxe is dit een aanrader. Je kan in mooie luxe auto’s je rijlessen volgen. Zie je ook niet zo vaak, afrijden in een Range Rover bijvoorbeeld. Je denkt misschien dat je het niet zou kunnen betalen. Het is zeker niet zo duur als je verwacht dat het zou zijn. Neem een gratis proefles en ervaar zelf de kwalitatieve manier van van lesgeven in kwalitatieve auto’’s. Wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet. Of wil je liever opgehaald worden op je werk en na je rijles afgezet op een afspraak? Dat is ook mogelijk. Kwaliteit, ervaring & flexibiliteit is van alle kanten te zien bij Rijschool Delft.