Referentie Controle
Image default
Auto

Nieuwe bedrijfswagen? Lease de Citroën Berlingo

Een superfijne en uiterst betrouwbare bedrijfswagen, die door veel ondernemers van harte wordt aanbevolen. Kopen is niet eens nodig; tegenwoordig kun je bij een groot aantal bedrijven zo’n prachtige Citroën Berlingo leasen. Deze auto is er in veel verschillende typen; voor ieder bedrijf wat wils. Er zijn zowel diesel- als benzinevarianten verkrijgbaar. Vaak zal een leasemaatschappij een goede aanbieding doen voor het aanbrengen van jouw bedrijfsreclame op de Berlingo. Zo is hij volledig gepersonaliseerd en maakt het eigenlijk niet uit of je hem koopt of least. Zeker in het geval van bedrijven met veel vaste klanten en een vast aantal kilometers, is deze regeling heel handig. 

Voordelen van leasen

De kans is groot dat je voor het leasen van een Citroën Berlingo maandelijks veel minder geld kwijt bent dan wanneer je hem koopt. Hoewel je bij veel maatschappijen dan wel aan een vrij langdurig contract vast zit, hoeft dat niet altijd; zogenaamde short lease behoort bij sommige bedrijven ook tot de mogelijkheden. Dit automerk is bijzonder populair, dus je hebt een ruime keuze uit aanbieders van specifiek deze auto. Ook zul je bij het leasen van deze auto naast brandstofkosten geen andere kosten maken; alles is inbegrepen bij het maandbedrag.

Kijk en vergelijk

Je hoeft niet direct een keuze te maken, er zijn bijzonder veel leasemaatschappijen die een ruim aanbod aan Citroën Berlingo te leasen hebben. Het zal echt de moeite lonen om de tijd te nemen de beste hieruit te zoeken. Het laagste maandbedrag is daarbij niet altijd het beste; een goedkope aanbieding kan inhouden dat er voorwaarden aan de overeenkomst verbonden zijn waar je liever niet mee had ingestemd. Contractbreuk kan dan bijvoorbeeld aanzienlijk hoge extra kosten opleveren. Let ook op aanbieders van huurkoop: soms wordt geadverteerd dat een auto na een bepaalde periode van jou zal zijn. Dit gaat doorgaans gepaard met extra maandelijkse kosten, die niet onder de overeenkomst en het vaste maandbedrag vallen.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen