Referentie Controle
Image default
Beauty en verzorging

Bh of geen bh?

Is de bh goed voor de borsten of toch niet. Het is een discussie die al jarenlang wordt gevoerd. En er worden verschillende beweringen over gedaan. Voor vrouwen is het niet altijd comfortabel om een bh te dragen en het is ook vaak een van de eerste dingen die er uit wordt gedaan bij het thuiskomen. Maar wat is nou beter voor ons borsten wel of geen bh.

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die vaak een bh dragen juist meer last krijgen van hangende borsten dan vrouwen die wel een bh dragen. Dit is een zeer verrassende uitkomst. Een van de onderzoekers beweert namelijk dat het beter is om de borsten gewoon in de zwaartekracht te laten hangen. Wanneer er namelijk te vaak een bh wordt gedragen, dan wordt er minder ondersteunend borstweefsel aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat de borsten juist meer gaan hangen. Dit onderzoek is alleen nooit gepubliceerd waardoor er eigenlijk niet onderzoek kan worden gedaan om erachter te komen of het desbetreffende oordeel wel ergens op is gebaseerd. Naast dit onderzoek kiezen toch heel veel vrouwen ervoor om geen bh te dragen. Het geeft namelijk een gevoel van vrijheid. Her maakt niet uit van wat voor kwaliteit je bh is, het zit gewoon niet lekker. Veel vrouwen dragen daarom alleen een bh wanneer ze echt naar buiten gaan of ergens naartoe moeten gaan. In huis laten vrouwen ze gewoon hangen.

Alle vrouwen hebben bijna last van hangende borsten. Het is gewoon zwaartekracht. Het idee dat ze niet zouden hangen komt vaak door de media. Zorgen dat je borsten soppen met hangen kan door middel van een borstvergroting. Een borstvergroting laten doen hoeft tegenwoordig niet veel geld te kosten. Er zijn daardoor ook heel veel vrouwen die het laten doen. Wanneer je je borsten laat vergroting zorgen de implantaten er vaak voor dat ze niet gaan hangen. Dit zorgt ervoor dat ze ook zonder bh goed op hun plek blijven staan.

http://faceland.nl/