Referentie Controle
Image default
Beauty en verzorging

Beautysalon Doetinchem helpt u weer stralen

Bij beautysalon Doetinchem helpen ze u weer te laten stralen. Dit diverse schoonheidssalon biedt namelijk verschillende behandelingen aan voor uw lichaam en gezicht, en kunt u heerlijk ontspannen in de behandelstoel. De schoonheidsspecialiste helpen u graag bij het kiezen van de juiste behandeling en u zult weer helemaal nieuw de deur uitlopen. In onze salon ben je dus ook bij het juiste adres voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, verzorging en pure ontspanning. Zeker even de moeite waard dus om een dagje speciaal voor jou in te plannen!

Bij beautysalon Doetinchem zijn de behandelingen op maat 

Wanneer u bij beautysalon Doetinchem een afspraak maakt, zal u als eerste een intake-gesprek hebben. Bij dit gesprek zal er een gratis huidanalyse gemaakt worden om de beste behandeling voor u te kiezen. U zal dus geen standaardbehandeling krijgen, maar een behandeling die past bij uw huid en uw wensen. Zo bieden wij onder andere lichaamsbehandelingen, fruitzuurpeeling, gezichtsbehandelingen, dermashaper, microdermabrasie en LED microneedling.

Maar bieden wij bij beautysalon Doetinchem ook andere behandelingen aan die u wellicht niet gewend bent bij een beautysalon. Zo kunt u bij ons terecht voor permanente make-up zoals een extra accent aan uw wenkbrauwen of een eyeliner lijn bij uw oog. Maar bieden wij ook de mogelijkheid om uw tanden te bleken middels X-treme Smile. Dit is een pijnloze methode dat daarbij geen schade brengt aan uw gebit, kronen, bruggen of vullingen. Een natuurlijke manier dus om uw tanden witter te maken vindt u bij beautysalon Doetinchem.

Bij beautysalon Doetinchem helpen we u graag verder om de beste versie van uzelf te zijn. Onze schoonheidsspecialisten hebben de juiste ervaring en diploma’s om in elke behandeling u optimaal te laten genieten. Maak dus snel een afspraak met ons en laat u heerlijk behandelen in onze fijne behandelstoelen. Onze deur staat voor u open!