Referentie Controle
Image default
Beauty en verzorging

Een onorthodoxe strijd tegen migraine

Iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn. Of je nu jong of oud, vrouw of man, gezond of ziek bent: we kennen allemaal de olifant die zo nu en dan besluit om eens stevig rond te gaan stampen in onze bovenkamer. Gelukkig hebben verreweg de meesten van ons hier slechts één of enkele dagen last van, en dat slechts een minimaal aantal keer per jaar. Maar helaas zijn er ook mensen die soms dagelijks, voor langere periodes achter elkaar, te kampen hebben met hevige hoofdpijn waardoor ze praktisch niets meer kunnen doen, behalve pijn lijden. In veel gevallen hebben deze mensen last van migraine: een aandoening waarbij je bij een hevige vorm tijdens een aanval niets anders kan doen dan op bed liggen in een donkere kamer en hopen dat je dood was.

Artsen zijn dan ook al jaren haastig op zoek naar de oorzaak en belangrijker nog: de oplossing. Gewone pijnstillers werken namelijk niet in de meeste gevallen en we willen er toch maar al te graag wat tegen doen. Gelukkig zijn er vorderingen, maar een wondermiddel blijft tot nu toe uit.

Per toeval kwam een plastisch chirurg er achter dat hij wellicht iets had gevonden wat voor een groot deel van de mensen met migraine en andere vormen van chronische hoofdpijn wellicht de oplossing was. De combinatie van de twee volgende woorden: botox migraine, klinkt wellicht wat vergezocht, maar veel mensen die de behandeling ondergaan hebben melden dat het zeker het proberen waard is. Waar bij de één de hoofdpijn alleen wat afneemt, zijn er zelfs gevallen bekend waarbij de hoofdpijn helemaal tot het verleden is gaan behoren! Het is dus zeker het proberen waard. Onder andere bij faceland bieden ze de behandeling aan. Gewoon proberen dus, want stel dat het je van jouw hoofdpijn af kan helpen.

http://faceland.nl/