Referentie Controle
Image default
Beauty en verzorging

Mijn positieve ervaring met een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een behandeling die steeds meer mensen ondergaan, het is helemaal niet zo intensief als dat veel mensen denken. Eigenlijk is het een operatie van een hele lage intensiteit, als je het al een operatie kunt noemen, een ingreep klinkt alweer iets minder dramatisch. Een ooglidcorrectie kun je laten doen bij verschillende specialisten, zelf heb ik gekozen voor Ooglift, dit omdat anderen mij vertelden dat het een zeer professionele zaak is waar mensen secuur te werk gaan en resultaat gegarandeerd is. Het nadeel is dat er veel organisaties zijn die ooglidcorrecties aanbieden vanuit de privaatsector, er is hiervoor geen keuring en sommigen missen dan de kennis en kunde om een behandeling met succes uit te voeren.

Hoe gaat een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is zoals ik al aangaf een behandeling die helemaal niet intensief is, eigenlijk is het vrij snel voorbij en naast de prik voel je er eigenlijk helemaal niets van. Eerst wordt de huid gereinigd met wat desinfecterende middelen, jodium denk ik, zou het niet eens precies weten. Vervolgens wordt gekeken welk deel van de huid moet worden weggesneden als het ware, dat deel wordt afgetekend met een potlood. Hierna komt het meest vervelende deel van de behandeling, de prik. Een ooglidcorrectie kan natuurlijk niet zonder verdoving, door middel van een plaatselijke verdoving wordt de pijn vermeden, je bent dus nog wel gewoon bij bewustzijn, het neemt natuurlijk niet weg dat het alsnog een beetje gek is om boven je ogen behandeld te worden, maar toch, het valt wel mee. Als de verdoving eenmaal ingewerkt is wordt de huid weggesneden, later wordt deze weer aan elkaar gehecht. De hechting kan een week later weer verwijderd worden bij Ooglift en dan zit het er eigenlijk op. In de meeste gevallen is er niets te zien dat er een behandeling heeft plaatsgevonden, geen wonden of littekens.

Benieuwd naar wat het u biedt?

Bent u nieuwsgierig wat het positieve effect van een ooglidcorrectie bij Ooglift voor u is? Neem dan contact op met Ooglift, u kunt dan een afspraak maken met de werknemer om te kijken wat mogelijk is.