Referentie Controle
Image default
Bedrijven

Zoho CRM voor bedrijven

Zoho CRM, de oplossing voor het MKB

Met het gebruik van Zoho CRM kunt u zich concentreren op uw bedrijf zonder zorgen over uw automatisering. Zoho CRM biedt u namelijk tal van oplossingen die u veel werk uit handen neemt. Op deze manier bent u in staat uw klanten optimale service te bieden. 

Met Zoho CRM kan een bedrijf binnen vijf minuten aan de slag met online relatiebeheer. De eenvoud van het pakket is geen beperking, maar juist een pré voor kleine ondernemingen. Zoho CRM biedt tot drie gebruikers gratis basisfunctionaliteit inclusief sales pipeline en uitgebreide rapportages. Zoho CRM is integraal onderdeel van de Zoho Business Suite en hierdoor gemakkelijk te koppelen aan andere online software van Zoho. Daarnaast beschikt de online relatiebeheer software over uitgebreide im- en exportmogelijkheden.

Wat is eigenlijk een CRM?

Waar staat CRM eigenlijk voor? CRM staat voor Customer Relationship Management, vrij vertaald ‘klantrelatiebeheer’. CRM staat voor de gehele strategie rondom het krijgen en behouden van klanten en relaties. Een CRM-systeem is een IT-oplossing om de verkoop en/of klantrelaties te managen. Het werken met een goed CRM verbetert uw verkoopprestaties en stroomlijnt de processen zodat u efficiënt werkt.

Door klanten bereikte resultaten na het implementeren van Zoho CRM:

  • Meer klantbehoud, meer klanten en meer klantomzet.
  • Meer inzicht in de klant en klantbehoefte.
  • Snellere en effectievere communicatie met de klant.

Wat kan CRMstrategen voor u betekenen?

Voornamelijk helpen wij klanten bij het implementeren van Zoho CRM. Efficiëntie (gemak en tijdsbesparing) en effectiviteit (klantvriendelijkheid en groei) zijn hierin twee leidende resultaten. Daarbij creëren we managementinformatie zodat bedrijven inzicht krijgen in bedrijfsprestaties. Deze combinatie van structuur en inzicht is voor ons de sleutel tot bedrijfsgroei.

CRMstrategen is gecertificeerd partner van Zoho Nederland.

Lezen waarom wij gekozen hebben om Zoho aan te bevelen bij onze klanten? Daar kunt u ook een gratis proefabonnement aanvragen. We helpen graag bij de implementatie!

Meer weten? Ga naar onze Zoho CRM pagina –> www.crmstrategen.nl/diensten/zoho-crm

https://www.crmstrategen.nl/diensten/zoho-crm/