Referentie Controle
Image default
Bedrijven

Verschillende soorten camera’s

Sinds de uitvinding van het fototoestel zijn er een hoop ontwikkelingen geweest op het gebied van beeld. Een camera is ondertussen niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Ondertussen zijn er telefoons met betere lenzen dan menig fototoestel, en dat terwijl de lenzen ook steeds kleiner en kleiner worden. Er zijn enorm veel verschillende soorten camera’s, en zo is er dus ook voor ieder wat wils. Wat zijn nou de camera’s die functioneel het handigst zijn?

  1. Camera-bel

De camera-bel is een deurbel welke is uitgerust met een camera. Wanneer er wordt aangebeld, of zelfs wanneer er beweging is voor de camera wordt er een notificatie gestuurd naar de mobiele telefoon van de eigenaar. Op deze telefoon kan de eigenaar van de bel middels een camera live zien wat zich er allemaal afspeelt voor de deur, zonder hiervoor open te moeten doen of naar het kijkgat te moeten lopen. Dit zorgt voor veiligheid en overzicht voor jouw thuissituatie.

  1. Achteruitrijcamera set

Met de hulp van een achteruitrijcamera zal je nooit meer ergens tegen aan rijden bij het inparkeren. Deze camera bied overzicht, en is ontzettend makkelijk te installeren op de achterkant van het dak van de auto. De camera zend een live beeld uit naar een scherm wat zich in de auto bevind, waardoor je met een minimale hoofdbeweging duidelijk kunt zien wat zich er voor, naast en achter de auto afspeelt. Dit is ontzettend handig en zal resulteren in minder tot geen schades, dus waarom zou jij geen achteruitrijcamera kopen?

  1. Bewegingscamera

Een bewegingscamera is een camera welke beeld opneemt wanneer er bewegingen worden gedetecteerd door de ingebouwde sensor in de camera. De camera zal dus alleen aan staan wanneer er bewegingen in een bepaalde omgeving worden geregistreerd. Dit zorgt ervoor dat de privacy kwestie bijna helemaal wordt weggenomen.

 

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/