Referentie Controle
Image default
Bedrijven

Leddesignholland een expert op het gebied van zakelijke verlichting? Jazeker! Neem snel een kijkje

Aan de Konijnberg 167 in Breda zit een professionele en betrouwbare LED firma. De medewerkers zijn zeer ervaren en weten dan ook alles over werkplaats-, bedrijfshal-, magazijn-, winkel-, showroom-, horeca- en kantoorverlichting LED.  We hebben het over LED verlichting specialist LED Design Holland die ook veel voor Verenigingen van Eigenaren werkt.

We geven een paar voorbeelden van recente projecten van LED Design Holland: Mitra Oirschot (Retail), De Haan Verhuizingen Alblasserdam (industrie), Easystreet Breda (Vereniging van Eigenaren), Your Business Online Bosschenhoofd (kantoor), Brasserie Houtmarkt Breda (horeca) en Puur Woondesign Breda (showroom). Voor deze – en veel meer – bedrijven heeft het LED Design Team een lichtplan om maat gemaakt. Doel ervan is vast te stellen welke LED-lampen het geschiktst zijn en hoeveel er van elk armatuur nodig zijn. Onderdeel van het plan is een gedetailleerde offerte: hoeveel kosten de lampen en het monteren én hoeveel gaat er op jaarbasis bespaard worden op de energierekening. LED’s zijn zeer energiezuinig. Ze hebben een lange levensduur en ze vergen geen onderhoud.

Pluspunt van investeren in LED werkplaats verlichting is dat u in aanmerking kunt komen voor een aantrekkelijke subsidie, de Energie Investeringsaftrek. Op de website van de rijksdienst voor ondernemend Nederland (www.rvo.nl) lezen we het volgende: “ (…) De regeling levert u gemiddeld 11% voordeel op. En bovendien heeft u ook de gebruikelijke afschrijving voor uw investering en een lagere energierekening. Voor 2022 is er een budget van € 149 miljoen. (…) De EIA biedt mogelijkheden voor ondernemers in uiteenlopende sectoren, zoals de bouw, glastuinbouw, veehouderij en industrie. (…) “ Op rvo.nl staan praktijkverhalen van ondernemers die gebruik maken / hebben gemaakt van de Energie Investeringsaftrek. Zo komt Gerard van der Pol, senior manager technische installaties bij de Bijenkorf, aan het woord. Hij vertelt dat het LED-project van de Bijenkorf veel impact heeft. Door het hele bedrijf heen ligt de focus, als het om verlichting gaat, op LED. Duurzaamheid is de norm bij de Bijenkorf. Er wordt gekozen voor milieuvriendelijke producten die veilig en verantwoord worden geproduceerd.

https://www.leddesignholland.nl