Referentie Controle
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veiligheid op de werkvloer

Op een bedrijf dienen mensen veilig te kunnen werken. Om dit als werkgever te kunnen garanderen kun je diverse maatregelen nemen en is het een goede zaak G4S Veiligheidsdiensten in te schakelen.

Oplossingen, producten en dienstverleners

Voor de veiligheid op de werkvloer kan G4S advies geven en oplossingen aandragen als zich problemen voordoen maar ze verkopen ook producten die een bedrijf veiliger kunnen maken. Daarnaast hebben ze mensen in dienst die gespecialiseerd zijn in de veiligheid bewaken op een bedrijf. Ze worden door G4S zelf opgeleid en krijgen met regelmaat opfriscursussen zodat ze altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Deze mensen kun je inhuren om op jouw bedrijf de veiligheid te inspecteren en waarborgen.

Veiligheidstoezicht

Op het gebied van veiligheid wordt een onderscheid gemaakt in een drietal categorieën: veiligheidstoezicht, brandweer en veiligheidswacht. De mensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van veiligheidstoezicht zijn de buitenwacht, heetwerkwacht, brandwacht, coördinator, DLP-er of KVP-er. Wat deze functies precies inhouden kun je lezen op de website van G4S maar als je zeker wilt weten of een van deze personen van nut kan zijn op jouw bedrijf is het verstandig even contact op te nemen met G4S voor meer informatie.

Brandweer

De brandweer bestaat uit professioneel opgeleide mensen die kunnen samenwerken met de lokale brandweer. Als er brand ontstaat weten zij wat te doen en kunnen ze deze trachten te blussen en de mensen alvast in veiligheid brengen. Daarnaast vormen zij het eerste aanspreekpunt als de hulpdiensten arriveren bij de plaats van het onheil.

Veiligheidswacht

De veiligheidswacht bestaat uit MVK en HVK. MVK staat voor Middelbaar Veiligheidskundige en HVK voor Hoger Veiligheidskundige. Voor meer informatie over wat deze wachten allemaal kunnen doen kijk je het beste even op de website of bel je met G4S.