Referentie Controle
Image default
Bedrijven

Van Zwitserland biedt u de beste achteruitrijcamera’s

Voorkom ongelukken, schade en stilstand en rijd moeiteloos en veilig achteruit of koppel de trekhaak eenvoudig aan door gebruik te maken van een van onze achteruitrijcamera’s, een derde remlicht camera of een dode hoek camera. Ook een zijcamera, bolcamera/ balcamera, dubbele lens camera en bestelbus camera zorgen voor méér zicht en méér veiligheid. Van Zwitserland wilt graag bijdragen aan het voorkomen van weg ongelukken.

Achteruitrijden, inparkeren, inhalen, invoegen of overzicht op de operatie. Een camera zorgt voor méér zicht, méér veiligheid en minder schade. Met een achteruitrijcamera kan dus altijd efficiënter, veiliger en comfortabeler gereden of gewerkt worden. Een camera die direct geplaatst wordt aan de achterzijde van de machine of het voertuig zorgt voor een goed zicht aan de achterzijde. Afhankelijk van de lens van de camera kan gekozen worden hoe breed/ver er achter het voertuig gekeken kan worden.

Naast dat alle camera’s schokbesteding, stofvrij en waterdicht zijn, zijn enkele modellen ook voorzien van een verwarmde lensglas. De verwarming zorgt dat de camera ook goed blijft werken in koude vorst omgevingen en voorkomt bovendien condensatie. Tevens is de lensglas speciaal uitgerust met een harde coating zodat krassen voorkomen worden.

De camera’s zijn voorzien van infrarood lampjes. Hierdoor is er ook bij nacht goed zicht mogelijk. Afhankelijk van het aantal IR-led lampjes kan een bepaalde afstand nog bekeken worden. In het donker zal het beeld zwart/wit worden. In de camera’s is een infrarood filter (cutter) geïnstalleerd die zorgt voor natuurgetrouwe kleurbeelden. De camera’s hebben IR-lampjes van 9 stuks tot maar liefst 28 leds.

De meeste camera’s zijn gespiegeld geproduceerd voor de achterkant maar kunnen altijd zeer eenvoudig terug gespiegeld worden in de monitor. In het menu van de monitor kan de camera niet alleen van links naar rechts gespiegeld worden, maar bovendien van boven naar beneden. Enkele camera’s hebben zelfs een spiegel mogelijkheid op de camera zelf.

https://www.vanzwitserland.nl/