Referentie Controle
Image default
Dienstverlening

Zorgverzekeraar zonder winstoogmerk

Wie op zoek is naar een zorgverzekeraar die dicht bij haar klanten staat, kan rekenen op Salland. Als regionale zorgverzekeraar streven wij naar zorg van de hoogste kwaliteit in Overijssel en Gelderland. We doen er alles aan om te zorgen dat u de beste behandelingen kunt ontvangen tegen een betaalbare premie. Hiervoor hebben we afspraken gemaakt met ruim 90 procent van de zorgaanbieders in de regio. Ook werken wij nauw samen met diverse gemeenten en hebben we de speciale gemeente verzekering samengesteld voor mensen met een lager inkomen.

Basispakket

Salland werkt met een naturapolis, wat betekent dat u zorg vergoed kunt krijgen van zorgverleners waarmee wij een contract hebben. De kosten hiervoor kunnen wij in de meeste gevallen direct voor u betalen, zonder dat u deze eerst hoeft te declareren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een basispakket zorgverzekering tegen een lage premie. Salland zet zich elk jaar opnieuw in om de kwaliteit van de zorg hoog te houden en de kosten zo laag mogelijk. Daarnaast zijn we niet gericht op het maken van winst en investeren we een groot deel van de zorgpremie terug in de zorg.

Persoonlijke aanpak van Salland

Salland staat graag dicht bij haar verzekerden, zodat we op de hoogte blijven van wat onze klanten nodig hebben. We zijn van mening dat iedereen evenveel recht heeft op goede zorg en daarom betaalt iedereen bij ons dezelfde premie voor een basisverzekering. Daarnaast kunt u rekenen op onze hulp of advies bij het vinden van passende zorg. Hiervoor hebben we een speciaal ZorgAdvies team in het leven geroepen. Veel zaken rondom uw zorgverzekering kunt u zelf regelen via Mijn Salland, maar als u vragen heeft, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar. Wij gaan met onze tijd mee, maar willen wel een persoonlijke benadering blijven hanteren.

https://www.salland.nl/