Referentie Controle
Image default
Dienstverlening

Nieuw huis? Let hier op!

Als je een nieuw huis bouwt wil je er natuurlijk voor zorgen dat dat huis zo toekomstbestendig mogelijk is. Dit betekent meer dan alleen stevig en goed geïsoleerd. Je weet namelijk niet wat er in de toekomst nog allemaal gaat veranderen, en een huis kan zo langer dan een mensenleven meegaan. Daarom is het belangrijk dat je het huis zo goed mogelijk klaar maakt voor de toekomst. Een manier waarop je dat nu al kan doen is door zonnepanelen neer te leggen, en ervoor te zorgen dat je veel kabels is de muren hebt, want dat kan Elektra Zoetermeer nu makkelijker doen dan wanneer het huis al af is.

Waarom je zoveel mogelijk kabels aan moet leggen

Als je een tijd in een ander huis hebt gewoond ken je de frustratie waarschijnlijk wel: “Waarom hebben ze bij de bouw er niet aan gedacht dat…” Je weet zelf eigenlijk ook wel waarom: je hebt geen idee wat er in de toekomst nog gaat veranderen. Maar juist daarom moet je er voor zorgen dat alles nog mogelijk gaat zijn. Want dan kunnen jij en eventuele volgende bewoners nog alles doen met het huis, ook al weet je nu nog niet wat dat is.

Laat ook ruimte voor andere kabels

Als je genoeg stroomkabels in de muren hebt is je huis klaar voor allerlei toekomstige apparatuur, maar daarnaast is er nog meer dat kan veranderen. Vroeger werd er bijvoorbeeld niet verwacht dat overal internetkabels hebben handig zou zijn, veel huizen zijn immers nog van voor het internet. Het is daarom heel handig om een aantal lege kabelgoten in je muren aan te laten brengen, dan kan je huis namelijk altijd nog uitgebreid worden met wat er in de toekomst allemaal nog uitgevonden zou kunnen worden, je weet maar nooit.