Referentie Controle
Image default
Bedrijven

Een zakelijke lening voor ondernemers afsluiten

Om een organisatie draaiende te houden dien je continu te blijven investeren. Naast de noodzaak voor het runnen van een bedrijf zijn investeringen ook nodig voor de groei daarvan. Het kan voorkomen dat een bedrijf ergens in wil investeren, maar dat daar geen budget voor is. Op dat moment biedt het afsluiten van een zakelijke lening uitkomst.

Door een zakelijke lening voor ondernemers af te sluiten bij Goed Lenen kunt u de bedrijfsauto die u nodig heeft kopen, of een andere zakelijke aankoop doen voor de groei van uw bedrijf. Wij hebben samenwerkingsverbanden met verschillende kredietverstrekkers. Graag adviseren we u over de verschillende mogelijkheden.

Meer weten? Bezoek dan eens onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0545 221 299.

De risico’s van het afsluiten van een zakelijke lening

Door als ondernemer een lening voor uw bedrijf af te sluiten neemt u wel een klein risico. Wordt de lening gebruikt wordt voor doeleinden die binnen uw bedrijfsvoering vallen? Of worden er zakelijke aankopen mee gedaan die tot het bedrijfsvermogen zullen gaan behoren? Dan is er sprake van een zakelijke lening.

Wanneer u niet in staat blijkt te zijn om de zakelijke lening af te lossen met uw bedrijf kan uw privé vermogen worden aangesproken. Kijk dus uit met lenen als u al met schulden kampt of andere financiële problemen heeft.

Graag adviseert Goed Lenen u over onze mogelijkheden

Indien u een zakelijke lening afsluit zal er doorgaans geen Bureau Kredietregistratie (BKR) toetsing plaatsvinden. Wanneer u niet in staat blijkt te zijn de lening af te lossen kunt u in vervelende situaties verzeild raken.

Daarbij kan gedacht worden aan de verkoop van uw woning. Om u van dergelijke situaties te behoeden voorziet Goed Lenen u graag van advies. Wij brengen uw financiële situatie in kaart en kijken of het verantwoord is om u een zakelijke lening te verstrekken.

Meer weten? Neem gerust contact op

Geïnteresseerd in het afsluiten van een zakelijke lening bij Goed Lenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om een gratis advies gesprek in te plannen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0545 221 299 of door middel van het contactformulier op de website.

https://www.goedlenen.nl/