Referentie Controle
Image default
Bedrijven

Wat zijn de kansen voor startups?

Vroeger kostte het je dagen en misschien zelfs wel weken als je een bericht van Europa naar een ander continent wilde verzenden. Met de komst van het internet is dit dus inmiddels verminderd naar slechts enkele seconden. Internet is dus een perfect communicatiemiddel, waardoor we nog meer met elkaar verbonden zijn geraakt.

 

Het is niet alleen maar makkelijker geworden om te communiceren, we kunnen ook veel makkelijker informatie opzoeken en op deze manier verzamelen. Nieuwe goede ideeën kunnen door het internet gerealiseerd worden door bijvoorbeeld crowdfunding. Zo krijgt een startup de kans om zich online te op de kaart te zetten en zo misschien genoeg in te zamelen om zo het idee waar te maken.

 

De nieuwe ideeën van startups leiden regelmatig tot interessante ontwikkelingen. Startups zijn startende ondernemingen die voor het aan de slag gaan op de markt waar zij zich willen gaan nestelen eerst investeerders zoeken. Vaak proberen zij zich naar de grote spelers te plaatsen of misschien wel een hele nieuwe markt aan te boren. Dit lukt natuurlijk alleen maar met een goed en nieuw idee. Vaak wordt het allemaal gerealiseerd door middel van crowdfunding. Dit houdt in dat de startup op zoek gaat naar potentiële investeerders in de onderneming.

 

Ook de wereld van printers kent voldoende startups. Deze startups proberen net als andere startups met hun nieuwe ideeën een plekje in de huidige markt te veroveren. Door de innovaties vandaag de dag op het gebied van printers zijn de continuous inkjet printer en de hot foil printer al samengevoegd in één apparaat.

 

Een goed voorbeeld van een startup is Breezy. Zij proberen continu te investeren op het gebied van printer software. Breezy wil het printen voor de eenentwintigste eeuw opnieuw gaan realiseren. Dit doen zij door de printer software volledig te veranderen. De printer infrastructuur zal hierdoor verbeterd moeten worden. Ook zijn er startups die de 3D-printer zo snel mogelijk naar nederland willen brengen of er een webshop in Nederland voor willen starten. Dit zal zich ook heel gauw verder gaan ontwikkelen.

 

http://www.kba-metronic.com/nl/