Referentie Controle
Image default
Gezondheid

Er goed uitzien zonder moeite

Natuurlijk willen we er allemaal goed uitzien. Gezond eten en sporten is dan de boodschap! Maar stiekem heeft niet iedereen daar evenveel zin in. Daarom zijn er gelukkig ook handige hulpmiddeltjes die je er beter kunnen doen uitzien zonder dat je er veel moeite voor moet doen. Hier een overzicht van onze favorieten.

Waist trainer

Een latex waist trainer kan je helpen een smallere taille te krijgen. Een waist trainer is een soort korset dat je rond je middel draagt. Door de druk die het geeft, onstaat er warmte waardoor de buik meer vet zal verbranden. Ook zullen de buikspieren gestimuleerd worden om harder te werken. Hierdoor zal je taille smaller worden en zal je er dunner uitzien. Vooral als je de waist trainer draagt zal het versmallende effect zichtbaar zijn, je taille zal smaller lijken, je buik platter en je krijgt een zandloperfiguur.

Butt lifter

Een butt lifter zorgt dan weer voor een mooiere vorm van de billen. Het is een billenbroekje dat bij het dragen zal zorgen dat je billen mooi rond zijn. Ook zorgt het ervoor dat je taille smaller lijkt, de buikspieren opspannen en je buik platter lijkt. Perfect om je billen een boost te geven onder die eene strakke jeans of je favoriete kleedje. 

Dermaroller

Een dermaroller is een handig schoonheidsapparaatje om huidsveroudering tegen te gaan of de huid te herstellen van littekens of rimpels en lijntjes. De cilindervormige roller is bedekt met 500 tot 1000 micronaaldjes die tijdens het rollen in de opperhuid prikken. Daardoor wordt het herstelmechanisme van de huid geactiveerd en zal de huid meer collageen en elastine gaan produceren. Deze stoffen zorgen ervoor dat de huid jong en mooi blijft. Deze techniek wordt microneedling genoemd. Met microneedling zal de huid langer jong blijven, kunnen littekens vervaagd worden en kunnen rimpels of lijntjes verzachten. 

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/