Referentie Controle
Image default
Aanbiedingen

Tips voor het beletteren van jouw auto!

Een opvallende manier om op te vallen als bedrijf, is door het beletteren van een auto. Door auto’s te beletteren kun jij er gemakkelijk voor zorgen dat jouw bedrijfsnaam overal in Nederland opduikt. Zeker als jij een bedrijf hebt waar werknemers veel onderweg zijn, kan dit een fantastische manier van reclame maken zijn. Ben jij benieuwd waar je allemaal op moet letten bij het beletteren van een auto, of weet jij niet waar je moet beginnen? Lees dan snel verder! 

Kleurkeuze

De eerste stap is het kiezen van een geschikte kleur. Handig is om te kijken naar de kleuren van uw logo en uw huisstijl.  Ook is het belangrijk om na te denken over de kleuren van de belettering en de kleur van de auto. Heb jij bijvoorbeeld een zwarte auto? Dan is het minder handig om de belettering zwart te maken. De belettering kan dan namelijk wegvallen. Een mogelijke oplossing is om het logo te omlijnen met bijvoorbeeld een witte rand, maar dit veranderd wel vaak de uitstraling van het logo. Daarom raden wij aan een andere kleur belettering te kiezen dan de kleur van de auto.

Plaatsing van de belettering

Als u de kleuren van de belettering en de auto heeft uitgekozen, is het tijd om na te denken over de plaatsing. Wil je bijvoorbeeld de belettering alleen aan de zijkant van de auto of bus doen, of juist aan de achterkant? Of misschien wilt u graag de volledige auto laten beplakken om echt goed op te vallen? Geen een auto is hetzelfde, en de keuze hiervoor kan lastig zijn. Het is vaak handig om contact op te nemen met een professional, vaak weten zij welke plaatsing past bij jouw gekozen auto en gekozen belettering.

Vraag om advies!

Het beletteren van een auto is niet iets wat de meeste mensen vaak doen. Daarom raden wij aan om advies te vragen voor je definitieve keuzes maakt voor de belettering. Bij www.bosmanreklame.com kunt u vrijblijvend advies opnemen voor de belettering van uw auto. Bosman Reklame bespreekt ook graag de verschillende mogelijkheden met je.