Referentie Controle
Image default
Mode en Kleding

Iedere tas heeft een doel. Wat is het doel van een luiertas, een shopper of een aktetas

Iedere tas heeft een doel. Wat is het doel van een luiertas, een shopper of een aktetas

 

Als je weet wat het doel van een tas is, dan is het veel makkelijker om een tas te kiezen die helemaal bij jouw doel past. Bij sommige tassen is een doel vanzelfsprekend, maar bij andere tassen weer niet. Dot om de simpele reden dat je sommige tassen voor meerdere doeleinden zou kunnen gebruiken. Daarom deze blog. Lees meer over het doek van bepaalde tassen. Soms kan een tas een doel hebben waar je zelf nog niet helemaal aan had gedacht. Laat je verrassen door het lezen van deze blog.

 

Wat is het doel van een luiertas?

Het doel van een luiertas rugzak is natuurlijk best een voor de hand liggend doel. De luiertas gebruik je om spullen mee te nemen voor de verzorging van je baby. Hierin zitten spullen die je mee moet nemen om je baby de zorg te geven die het nodig heeft en verdient.

 

Het doel van een luiertas is dan ook het verzorgen van je baby, waar en wanneer het ook maar nodig hebt. Met het meedragen van de luiertas heb je altijd en overal alles bij de hand om je baby een blije baby te laten zijn. 

 

Het doel van een shopper tas

Je zou denken dat het doel voor een shopper voor de hand zou liggen. Deels is dat ook zeker zo, maar aan de andere kant ook weer helemaal niet. Natuurlijk kan je een shopper zwart meenemen als je lekker gaat winkelen. Doordat de shopper lekker groot is, kun je er ook veel in kwijt. Wat weer goed van pas kan komen tijdens het winkelen.

 

Naast het winkelen kan je de shopper ook gebruiken als handtas. Sommige dames presteren het zelfs zo dat ze de shopper tas als schooltas gaan gebruiken. Dit heeft alles te maken met het gemak waarmee je de tas mee kan nemen over je schouder heen. 

 

De aktetas en zijn doel

De aktetas wordt over het algemeen door mannen gebruikt. Maar toch is er ook een aktetas dames te vinden tussen alle aktetassen voor de heren. Er zijn zeker vrouwen met ballen die zich staande weten te houden tussen al het geweld in de harde mannelijke zakenwereld. 

 

Deze vrouwen willen net zo serieus genomen worden als de mannen en daar hoort dan natuurlijk ook het dragen van een zakelijke aktetas bij. Een vrouw met een aktetas in de handen voelt zich meer zeker dan dat ze die aktetas niet bij zich zou hebben.