Referentie Controle
Image default
Mode en Kleding

Hoe kies je de juiste uitschuifbare pasjeshouder?

Hoe kies je de juiste uitschuifbare pasjeshouder?

Bij het kiezen van een pasjeshouder is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je mogelijk een uitschuifbare passen houder kunt kopen. Een pasjeshouder is een kleine portemonnee die je aan je riem kunt bevestigen en waarmee je al je pasjes, contant geld en munten gemakkelijk kunt meenemen. Het meest voorkomende type pasjeshouder is degene met een lus erop. Je schuift je riem eenvoudig door de lus en hij blijft aan je riem zitten. Het andere type pasjeshouder heeft een clip, waarmee je hem aan elk onderdeel van je kleding of riem kunt bevestigen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten extendables beschikbaar. Sommige zijn gemaakt van leer en andere zijn gemaakt van plastic of metaal. Sommige uitschuifbare delen hebben twee drukknopen, terwijl andere drie drukknopen hebben. Met één druk op de knop kun je de lengte van de leren riem aanpassen, zodat je hem op verschillende hoogtes op je taille kunt dragen. Twee drukknopen zorgen voor meer aanpassingsopties, zodat je het lager of hoger dan normaal kunt dragen, afhankelijk van wat je draagt. Drie drukknopen zorgen voor nog meer opties om aan te passen hoe laag of hoog de portemonnee op je heuplijn zit.

Uitschuifbaar pasjeshouder materiaal

Het eerste waar je op moet letten bij het zoeken naar een pasjeshouder uitschuifbaar is het materiaal. Misschien wil je iets dat stevig is en vele jaren meegaat of iets dat licht is en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. De meeste mensen kiezen voor leer omdat het beide eigenschappen heeft: het is stevig en tegelijkertijd licht van gewicht. Het ziet er ook geweldig uit en voelt comfortabel in je handen!

Ontwerp

Je moet nadenken over hoeveel ruimte elk compartiment nodig heeft en hoeveel compartimenten je wilt voor je pasjeshouder heren portemonnee? Als je veel pasjes hebt, is het beter om meer vakken te hebben, zodat ze beter georganiseerd kunnen worden. Sommige ontwerpen hebben meerdere compartimenten, terwijl andere alleen

Kies er een met een uitgebalanceerde grootte en gewicht

Het eerste dat je moet doen, is het formaat en het gewicht van je uitschuifbare pasjeshouder bepalen. Dit hangt af van hoe lang je het wilt hebben, hoe dik het moet zijn en hoeveel ruimte het nodig heeft voor pasjes, contant geld en andere items.

Als je een slanke portemonnee wilt die genoeg ruimte biedt voor al je benodigdheden en gemakkelijk in elke zak of tas past, ga dan voor een creditcardhouder met een slank profiel. Heb je meer ruimte nodig voor pasjes, munten en briefgeld, ga dan voor een dikkere portemonnee met meer vakken.

Zoek naar comfortabele grip

Kies bij het kiezen van een uitschuifbare pasjeshouder voor een houder met een comfortabele grip. Let ook op hoe comfortabel de grip op de polsband van je creditcardhouder is. Als het te ruw of oncomfortabel is, kun je het langere tijd niet comfortabel gebruiken.