Referentie Controle
Image default
Aanbiedingen

Zoldertrappen

Zoldertrappen

De zoldertrappen worden gebruikt om de bovenste verdieping te kunnen bereiken. Je hebt ze grofweg in twee soorten: een vaste zoldertrap en een verplaatsbare zoldertrap. Wij gaan het hier hebben over de verplaatsbare zoldertrap.

 

Verplaatsbaar

Het grote voordeel van de zoldertrap die je kunt verplaatsen is besparing van ruimte. Je kunt de ruimte onder de zolder volledig gebruiken wanneer je niet op de zolder hoeft te zijn. Wanneer je naar de zolder wilt, pak je de trap erbij. Je plaatst de trap eenvoudig in het trapgat zodat je naar boven kunt klimmen. Ben je klaar dan zet je hem weer weg.

 

Veilig

Een zoldertrap die je kunt verplaatsen is minstens zo veilig als een vaste trap naar de zolder. Zolang je jezelf houdt aan de regels voor het plaatsen van deze trap, staat hij altijd stevig. Bij deze trappen zie je dat er meestal accessoires bijbesteld kunnen worden. Denk daarbij aan een stangen en haken waarmee je de trap tijdelijk vast kunt haken. Hierdoor weet je zeker dat je nooit onderuit kunt glijden. Sommige mensen gebruiken daarbij nog een extra set haken en een stang om deze op een vrije muur te plaatsen. Wanneer je klaar bent met het gebruik van de trap haak je daar de trap aan zodat hij recht tegen de muur aanhangt. Hiermee neem hij het minste ruimte in beslag. Naast dit accessoir om een trap aan vast te hangen worden er ook leuningen voor een zoldertrap geleverd. Deze leuning kun je zowel links als rechts plaatsen. Hiermee heb je nog meer houvast.

 

Duurzaam

Een zoldertrap van hout gaat lang mee. De trappen zijn gemaakt van eikenhout of grenenhout. Dit hout wordt op een duurzame manier verkregen. Wanneer je de zoldertrap netjes gebruikt dan gaan deze trappen een leven lang mee.

 

Een zoldertrap aanschaffen

Ben je op zoek naar een zoldertrap die je eenvoudig kunt verplaatsen? Bij Van Eldik Ladders hebben we verschillende soorten en maten. Daarbij hebben we ook het beste advies voor je welke zoldertrap het beste past bij jouw specifieke situatie. Deze trappen leveren we vaak op voorraad wanneer je een standaardmaat nodig hebt. Maar ben je op zoek naar iets specifieks? Ook dan helpen we je uiteraard graag. Bel ons, dan komen we vast met een goede oplossing voor je.

 

https://www.vaneldikladders.nl/