Referentie Controle
Image default
Gezondheid

Kraamzorgbureau Mastenbroek

Kraambureau Willy Mastenbroek is de oudste en 1 van de grootste partijen op het gebied van kraamzorg in de regio Rotterdam en de Alblasserwaard. Met name in Dordrecht is het bedrijf erg sterk vertegenwoordigd met meerdere professionele en gecertificeerde kraamverzorgsters.

Kraamzorg in Dordrecht vindt plaats volgens de vertrouwde persoonlijke aanpak van kraambureau Willy Mastenbroek. Tijdens het intake gesprek worden direct al uw eisen en wensen opgeslagen in uw persoonlijke kraamdossier. Tijdens de kraamperiode wordt u volledig ontzorgd, zodat u optimaal kunt genieten van uw (nieuwe) gezin.

Kraambureau Willy Mastenbroek werkt nauw samen met anderse disciplines en waar nodig zal dan bijvoorbeeld ook gecommuniceerd worden met uw eigen huisarts of verloskundige.

Naast kraamverzorging zijn we ook gecertificeerd op het gebied van lactatie. Als lactactiedeskundige hebben wij al veel moeders geholpen met de borstvoeding.

We zijn ISO gecertificeerd en kwaliteit staat bij al onze kraamverzorgsters hoog in het vaandel. Onze kraamverzorgsters worden ook regelmatig bijgeschoold.

Meer weten over onze diensten en ons werkgebied? Neem dan contact met ons op.

http://www.kraamzorg-mastenbroek.nl/