Referentie Controle
Image default
Dienstverlening

glazen vloerluik

Een glazen vloerluik voor in elke luxe woning of bedrijfspand

Bij een vloerluik denkt men al snel aan een houten vloerluik met een slot erop. Dit is immers hoe het altijd wordt afgebeeld en gerealiseerd. Maar dit past natuurlijk helemaal niet bij de moderne tijd en ook niet in een luxe woning of bedrijfspand. Dan kan er voor een elektrisch glazen vloerluik een alternatief worden gevonden. 

Linfi.nl is een echte specialist op het gebied van het realiseren van dit soort luiken. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos en daarnaast is zo’n luik ook eigenlijk onmisbaar in een luxe pand. Het glas waarvan het luik is gemaakt is onbreekbaar. Het is dus veilig genoeg om erop te lopen en om erop te staan. 

Daarnaast is het elektronisch bedienbaar zodat u wordt voorzien van alle gemakken. Wanneer u kiest voor een luik van glas, zult u zien dat de kamer een heel andere uitstraling krijgt.

 

Het gemak en de veiligheid van een glazen vloerluik

Doordat het luik volledig elektronisch bedienbaar is, is het erg makkelijk om het te openen en te sluiten. Dit doet u door middel van een elektrische schakelaar dat aan de wanden wordt gemonteerd. 

In de tijd van brand of van een elektrische stroomonderbreking hoeft u hier geen zorgen over te maken, want dan is het glazen vloerluik ook gewoon met de hand te openen. Het glas is omlijst met een mooie rand gemaakt van RVS dat ervoor zorgt dat de afwerking perfect eruit ziet. Heeft u liever geen glas? Dan kunt u ook kiezen voor andere materialen. 

Met de geluidsarme motor die ervoor zorgt dat het luik te openen en te sluiten is, ondervindt u geen hinder van geluid. Bekijk de mogelijkheden die u heeft en neem vrijblijvend contact op met Linfi om de mogelijkheden te bespreken.