Referentie Controle
Image default
Dienstverlening

Cadeau zoeken voor 50 jaar getrouwd stel

Over een aantal weken geven mijn ouders een feest omdat zij 50 jaar getrouwd zijn. Dit gaan ze groot aanpakken, je bent maar immers 1x in je leven 50 jaar getrouwd. Ik vind dat zij daarom wel een speciaal cadeau verdienen. Daarom ben ik samen met mijn zus en broer opzoek gegaan naar een cadeau dat origineel is en ook speciaal voor mijn ouders. Onze ouders betekenen heel veel voor ons en daarom zijn wij hard op zoek gegaan! In die zoektocht hebben we veel cadeau’s bekeken en ook hebben we gedacht om ze op een heerlijke zon vakantie te sturen. Maar we waren het er met zijn drieën over eens dat wij iets wilde geven dat je er altijd bij kan pakken en er in kan kijken. Lees in deze blog over het cadeau en wat mijn ouders er van vonden!

Speciaal cadeau

Ik ben dus gaan zoeken, samen met mijn broer en zus, naar een speciaal cadeau voor het 50 jaar getrouwde stel. We kwamen veel ideeën tegen. Het geven van een prachtige schilderij of foto tot het geven van een prachtige reis. Maar dat vonden wij niet leuk. Wij zijn dus verder gaan zoeken en in die zoektocht zijn wij gestuit op de website van Jilster. Bij Jilster hebben ze een super origineel idee en ook leuk. Bij hen kan je een tijdschrift maken. Hierin kan je foto’s plaatsen, leuke anekdote’s vertellen en andere leuke interessante weetjes zetten. Dat leek ons erg leuk. Het was ook niet erg duur. Dus hebben we het direct gemaakt. We zaten vol ideeën en binnen een week hadden wij het af en konden wij het laten drukken. We hebben nog enkele andere cadeautjes gekocht, we waren er klaar voor!

Reactie!

De reactie van het cadeau voor mijn ouders was overweldigend. Ze vonden het super mooi en werden erg emotioneel. Ze vonden het een super leuk idee! Zoek jij ook een origineel cadeau voor een echtpaar dat 50 jaar getrouwd is? Neem dan eens een kijkje op de website van Jilster en maak je eigen tijdschrift!