Referentie Controle
Image default
Dienstverlening

Afscheid groep 8 cadeau

Laatst zochten wij naar een afscheid groep 8 cadeau en kwamen we de website van Jilster tegen. Met een groep ouders willen wij de juf van onze kinderen, die in groep 8 zitten, namelijk een leuk en origineel afscheidscadeau geven. Ook als bedankje voor dit schooljaar. Maar geen standaard dingen zoals een kaartje of iets geknutseld. Daarom zijn wij gaan zoeken op het internet, ter inspiratie.

Cadeau afscheid groep 8

Toen wij gingen Googelen op afscheid groep 8 vonden wij dus al snel Jilster.nl. Zij hebben een super leuk idee om als cadeau te geven! Daar kun je namelijk je eigen tijdschrift ontwerpen. Zo ook als afscheidscadeau van groep 8. Dan kun je er voor hen onvergetelijke verhalen in plaatsen bijvoorbeeld. In combinatie met foto’s die dat schooljaar zijn genomen. Na met andere ouders overlegd te hebben, hebben we besloten om voor dit idee te gaan. Zo zijn er een aantal begonnen met het ontwerpen ervan. Sommigen gingen over de teksten. Zij hebben bij ieder kind uit groep 8, en de ouder daarvan, een aanvraag gedaan om een stukje tekst te schrijven voor de juf. En in diezelfde week was dat van iedereen al binnen! Zo hebben wij dat als eerste erin gezet. Vervolgens zijn we foto’s gaan verzamelen. Deze konden wij heel gemakkelijk van de website van de basisschool af halen. Op die manier hebben wij een aparte pagina voor iedere leerling ingericht. Daarnaast ook als groep 8 pagina’s gemaakt.

Tijdschrift laten drukken

Toen het af was hebben we het door Jilster het tijdschrift laten drukken. Ieder kind krijgt een exemplaar. En de juf natuurlijk! En aan het begin van de week werd alles al afgeleverd. Met een fantastische kwaliteit papier van het tijdschrift! Ook de foto’s waren prachtig gedrukt. Wij bedanken Jilster daar dan ook hartelijk voor en bevelen ze zeker bij iedereen aan.

Wil je ook een origineel afscheidscadeau voor jouw juf of meester in groep 8? Kijk dan eens op Jilster.nl voor leuke ideeën!