Referentie Controle
Image default
Woning en Tuin

Waar Houten vloeren kopen?

Waar houten vloeren kopen, dat plaatste ik op een forum over vloeren. Al snel kreeg ik meerdere reacties van verschillende mensen. Ik kreeg veel adresjes door, eigenlijk te veel om allemaal te gaan bekijken. Daarom besloot ik zelf maar eens op Google te gaan zoeken. In Google typte ik in: Houten vloeren kopen. Er kwamen veel websites te staan waar ik houten vloeren kan kopen. Al deze websites heb ik ook bekeken, maar van geen van de website was ik tevreden. Totdat ik op Baxhouthandel.com terecht kwam. Op deze website stonden allemaal vloeren waarin ik in eerst instantie best in geïnteresseerd was. Wil je weten welke stappen ik allemaal ondernomen heb? Lees deze blog dan eens.

Wie legt houten vloeren

Na het kiezen van Baxhouthandel als verkoopkanaal van de houten vloeren moest ik ook gaan zoeken naar een persoon welke houten vloeren kan leggen. Ik ben namelijk niet meer de jongste en kan red het daarom niet meer om de houten vloeren door mijn hele huis te gaan leggen. Na wat zoekwerk via google kwam ik bij een klusbedrijfje in Veenendaal, waar ik woonachtig ben, tegen. Dit klusbedrijf wilde de houten vloeren wel leggen, echter zou hij dan wel willen controleren of het hout kwalitatief goed is. Hij kwam daarom langs en controleerde de houten vloeren die nog helemaal in een doos in gepakt waren. Hij vond de kwaliteit super en hij kon die vrijdag nog gaan leggen. Zodoende kwam hij die vrijdagmorgen langs om de houten vloeren te gaan leggen. Na dat hij klaar was, gaf hij de complimenten voor het hout. Het was super zij hij.  Ik besloot daarom Bax Houthandel eens op te bellen en ze de complimenten te geven van dit kwalitatief super goede hout en te vertellen dat ik en de klusser het super mooi vinden! Dit stelde zij heel erg op prijs!

Ben je op zoek naar super mooi en kwalitatief hout? Kijk een op baxhouthandel.com of ga naar één van de vestigingen om de showroom eens te bekijken.