Referentie Controle
Image default
Bedrijven

Voor zon, zee en strand moet je in Spanje zijn!

Als je erover na zit te denken waar je deze zomer heen kunt gaan, dan valt er natuurlijk heel veel te kiezen. Er zijn heel veel mooie landen in Europa die perfect zijn om een vakantie te vieren. Als je aan Spanje zit te denken, dan poppen natuurlijk de steden Barcelona en Madrid in je hoofd. Spanje heeft echter nog zo veel meer te bieden dan alleen deze twee grote steden. Spanje heeft namelijk ook heel veel eilanden waar je heel leuk een vakantie kunt vieren. Deze mooie vakantie eilanden kun je meestal bezoeken voor een lage prijs, maar geven je toch dat tropische gevoel van een verre vakantie. Je hebt vast wel eens gehoord van het bekende mallorca spanje waar zoveel mensen altijd heen gaan, er zijn echter nog zoveel meer leuke eilanden die je kunt bezoeken.

Neem nou eens het eiland La Palma. De Spanjaarden zelf noemen dit het mooiste eiland van alle eilanden die Spanje heeft. In dit eiland is ook de grootste krater van de wereld te vinden. Zeker dus een bezienswaardigheid die je een keer in je leven moet hebben gezien. Een ander groot voordeel van dit eiland is dat het nog wordt ondergelopen door toeristen. Je kunt dus rustig de krater en al het andere mooie natuur zien dat La Palma te bieden heeft op een rustig tempo.

Een ander leuk eiland om te bezoeken is Ibiza. Dit eiland wordt elk jaar weer drukbezocht door alle feestgangers in de zomer. Dit eiland staat dan ook bekend om de grote feesten die er elk jaar weer te vinden zijn. Er zijn dan ook vaak Nederlandse sterren te vinden op dit eiland, want die vieren hier ook graag een feestje. Dit eiland is dat ook wat duurder om te bezoeken, maar het geld is zeker de moeite waard. 

https://vakantiespanje.nl/