Referentie Controle
Image default
Bedrijven

Het prepareren van de waterpijp

De waterpijp klaarmaken, het is niet heel moeilijk. Veel mensen hebben een waterpijp in huis maar weten helemaal niet hoe ze het apparaat in elkaar krijgen. Het gebruiken van een waterpijp is hartstikke gezellig omdat je met z’n alle gebruik kan maken van de waterpijp. Om de beurt krijg je de shisha slang in handen en je praat lekker over alledaagse dingen. Een prima zaterdagavond besteding of gelegenheid tijdens een verjaardag. In dit artikel lees je hoe je een waterpijp klaar kan maken.

De waterpijp klaarmaken kan je het beste stapsgewijs doen, zo weet je zeker dat je niets verkeerd doet en dat de waterpijp niet kapot raakt of beschadigd wordt.

Vul de vaas met water. De eerste stap die je neemt is het vullen van de vaas. Dit gebeurt meestal met water, maar je kan hem ook met andere substanties vullen. Zorg ervoor dat de stang een stukje onder water staat. Voor het beste resultaat is dit zo een kleine twee tot drie centimeter. Nadat je de vaas hebt gevuld is het een goed moment om te kijken of de shisha slang waterdicht is. Dit kan je gemakkelijk doen door de slang aan te sluiten en te checken of er geen water in de slang lekt. Doe dit voordat je de waterpijp gaat gebruiken, met de rook in de slang kan je het water minder goed ‘proeven’. Omdat het waker kan aanvoelen als rook. Het is dus belangrijk om te checken of de slang waterdicht is voordat je begint met roken. Nu is het tijd om de tabak tevoorschijn te halen en deze te combineren met wat lekkere smaken. Vul de tabak in de tabakskom, zorg ervoor dat je niet te veel en niet te weinig gebruikt. Anders kan de kom verstopt raken of kan er te veel lucht ontstaan tussen de tabak waardoor je deze sneller oprookt. Leg hierop een stuk aluminiumfolie op en prik hier gaten in. Dek de folie goed over de tabak, zodat er geen rook ontsnapt. Steek tot slot een aantal kooltjes aan en plaats deze op het folie. Je bent nu helemaal klaar om gezellig de waterpijp te gebruiken.

https://premium-hookahs.nl/