Referentie Controle
Image default
Bedrijven

De voor- en nadelen van het kopen van een Windows 10 home licentie

Als je graag een Windows 10 licentie wilt kopen weet je waarschijnlijk al een aantal voordelen of nadelen over dit product. Om echt een goed overwogen keuze te maken moet je de voor- en nadelen tegen elkaar op wegen. Daarom lees je in dit artikel over enkele voor- en nadelen van het kopen van een Windows 10 home licentie.

 

Een Windows 10 home licentie kopen is heel gemakkelijk

Een Windows 10 home licentie is een code waarmee je je Windows besturingsprogramma kunt activeren en installeren. Het heeft eigenlijk dezelfde functie als een schijfje waar het programma op staat. Je hoeft tegenwoordig dus geen fysiek product meer aan te schaffen. Dat maakt het kopen van een Windows 10 home licentie heel gemakkelijk. Dit kan heel simpel via internet.

Geen extra hulp van medewerkers

Een nadeel van dit gemak is dat je niets kunt vragen aan medewerkers. Je bent afhankelijk van online of telefonische helpdesks die niet altijd even bereikbaar zijn. Kijk dus goed of de site waarbij je bestelt wel een helpdesk heeft waar je terecht kan met problemen of klachten.

Ieder moment beschikbaar

Toch is het handig om een licentie te kopen. Je kunt deze namelijk ieder moment van de dag of week online kopen. Wachten op de post of de winkel voor je fysieke product is verleden tijd.