Referentie Controle
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau inschakelen

Binnenkort gaan wij het incassobureau Van Loon Incasso Advocaten inschakelen. Wij hebben namelijk last van wanbetalers. En het gaat hierbij om klanten die producten bij ons bedrijf, in de branche van de bouw, kopen maar vervolgens niet meer betalen. Na vele herinneringen gestuurd te hebben naar hen, zijn wij het beu en gaan we een incassobureau inschakelen. In dit blogje leg ik graag uit voor welk incassobedrijf wij hebben gekozen, hoe wij hen hebben gevonden en wat het eindresultaat ervan was.

Incassobureau zoeken

In Google ben ik gaan zoeken naar een incassobureau. Van de leidinggevende had ik namelijk de opdracht gekregen om zo’n bedrijf in te gaan schakelen. En omdat wij hier nog niet mee bekend zijn, ben ik gaan zoeken op het internet. Al gauw vond ik een incassobureau die vlak bij ons in de buurt zit, Veenendaal! Het lijkt mij sowieso handig dat het een bedrijf uit de buurt is en niet aan de andere kant van Nederland. Zo kunnen wij ook gemakkelijker naar elkaar toe gaan. Ik las in het stukje tekst in Google bij de website, dat zij ingeschakeld kunnen worden voor zowel kleine- als grote bedragen. En dat omdat ik recht heb op mijn geld! Dit vond ik erg krachtig klinken en dus ben ik naar de website gegaan.

Op de website las ik dat het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten mij helemaal geen geld kost. Ze gaan binnen één werkdag aan de slag met het terugkrijgen van het bedrag. En ze hebben ook een heel hoog slagingspercentage, wat naar mij toe veel vertrouwen uitstraalt!

Van Loon Incasso Advocaten

Uiteindelijk heb ik hen ingeschakeld en zijn ze aan de slag gegaan met openstaande facturen. En met succes! Ik heb namelijk al enkele bedragen waar ik recht op had, terug gekregen. Dus moet je op zoek zijn naar een incassobureau, dan raad ik Van Loon Incasso Advocaten zeker aan!