Referentie Controle
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een papieren tas

De papieren tas zie je steeds vaker terugkomen in het straatbeeld. Logisch, want papieren tassen zijn veel beter voor het milieu dan de plastic varianten. Papier verteert vrij snel, plastic haast niet. Maar het gebruik van papieren tassen hebben nog meer voordelen. In deze blog beschrijven we nog enkele voordelen van het gebruik van een papieren tas. 

 

Het minimaliseert de vervuiling

Wanneer jij een papieren tas gebruikt, beperk je de uitstoot van kooldioxide. Het papier is gemaakt van materiaal die de uitingen van de verbinding absorbeert. Hierdoor kun je snel en eenvoudig de mate van vervuiling verminderen. 

 

Het is sterk en zuinig

Naast dat de papieren tas de vervuiling minimaliseert, is het vaak ook nog erg sterk en goedkoop. Doordat het papier niet veel kost, kun je zelfs met een beperkt budget veel papieren tassen kopen. Daarnaast zijn ze vaak goed in een grote oplage te kopen, wat ze aantrekkelijk en praktisch maakt voor verschillende soorten bedrijven. Doordat ze ook lang mee gaan bespaart een papieren tas kosten, omdat ze meerdere keren te gebruiken zijn. Een win-win situatie. 

 

Eenvoudig te beplakken

Op de papieren tas kun je ook eenvoudig jouw bedrijfslogo, -slogan of -naam zetten. Zo kun je jouw logo of naam in allerlei verschillende kleuren op de tas plakken. Zo maak je het niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens persoonlijk. Ook kun je ervoor kiezen om ze met andere versieringen te beplakken. Wie wil dat nu niet? 

 

Verschillende formaten

Tot slot is de papieren tas ook verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn sommige tassen klein en compact, terwijl anderen groter zijn en een middelgroot formaat hebben. Daarnaast heb je ook verticale en smalle tassen, die bijvoorbeeld ideaal zijn om flessen in te verpakken. Ook voor grote producten bestaan er extra grote papieren tassen. Deze zijn gemaakt van extra stevig materiaal, zodat ze berekend zijn op de extra belasting die ze moeten dragen. 

 

De geschikte partij voor jouw papieren tas

Een grote partij die verschillende soorten papieren tassen verkoopt, is Rotimshop. Deze partij heeft een groot aanbod in papieren tassen, van klein tot groot. Bekijk snel de website voor het complete aanbod van Rotimshop. Zij zijn specialist in verpakkingen voor retail en webshops. 

 

https://www.rotimshop.nl/