Referentie Controle
Image default
Banen en opleidingen

Adviseur informatiebeveiliging en privacy

Het verstrekken van goede informatie is essentieel voor de werking van onze dienstverlening en organisatie. Het uitgebreide informatievoorzieningsteam is samengesteld uit enthousiaste en vriendelijke professionals, er heerst een prettige sfeer, redelijk en redelijk en werken goed samen op diverse vraagstukken op het gebied van informatievoorziening, ICT, beveiliging en privacy. Ben jij ondernemend, creatief, academisch en verantwoordelijk voor het onderwerp waar je mee te maken hebt, dan ben je een goede aanvulling op ons team.

Wat zijn je werkzaamheden?

In deze functie is onafhankelijkheid erg belangrijk, in dit team moet je bereid zijn anderen te helpen en moet je bereid zijn nieuwe ontwikkelingen te accepteren. Je bent breed inzetbaar op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Je werkt nauw samen met de Chief Information Security Officer (CISO) en Data Protection Officer (FG). Samen zorg je ervoor dat de gegevens van inwoners, bedrijven en partners in handen zijn van de gemeente. Je bevordert de naleving van informatiebeveiliging en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Even belangrijk is uw rol bij het nemen van preventieve maatregelen om ongevallen te voorkomen. Publiciteitscampagnes voor collega’s, leveranciers en andere verbonden partijen maken hier onderdeel van uit.

Verder zijn jouw taken:

Je bent het eerste aanspreekpunt voor informatiebeveiliging en privacyproblemen, zowel intern als extern. U kunt strategieën in uw vakgebied opstellen, bijwerken, bewaken en implementeren.

Je behandelt meldingen / incidenten. Identificeer, analyseer, evalueer en upgrade uw (potentiële) veiligheidsrisico’s proactief.

U moet daarbij letten op registratie (systeem), zoals de verwerking van registratiegegevens.

Je stelt rapportages, verwerkersovereenkomsten en risicoanalyses op en neemt deel aan interne / externe audits.

Wat vragen wij van jou?

Universitair diploma, bij voorkeur op het gebied van informatiebeveiliging en / of privacy;

Je bent bekend met risicomanagement en informatie, beveiliging en privacy of vergelijkbare standaardkaders;

Sterk analytisch vermogen;

Proactieve houding

Je bent goed in communiceren;

Je laat je leiden door doelen en resultaten;

Onderzoeks-, ontwerp- en implementatievaardigheden;

Kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Wat bieden we je?

Naast het werken in een goed team, voorzien we je ook van een salaris van werkgroep 9, gebaseerd op 32 uur per week, met een maximum maandinkomen van 3.563 euro. Naast salaris krijg je ook een persoonlijk keuzebudget (17,05% van het totale salaris). Dit zijn onder meer vakantiegelden en eindejaarsuitkeringen. U kunt zelf beslissen hoe en wanneer u wilt budgetteren. Indien nodig wordt er verder in u geïnvesteerd.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/bedrijven-in-nederland.html