Referentie Controle
Image default
Banen en opleidingen

Technisch inkoper groothandel

Over de functie

Als technisch inkoper maak je deel uit van het werkvoorbereidingsteam in productie. Je voert alle inkoop- en versnelde werkzaamheden uit die nodig zijn voor het interne productieproces. Dit omvat de aanschaf van verbruiksartikelen, gereedschap en onderhoud van apparatuur. U kunt onderhoudsbedrijven begeleiden, alle onderhoudsactiviteiten in het assetmanagementsysteem volgen en helpen bij het verbeteren van onderhoudsstrategieën.

Jij en de hele organisatie hebben gemeenschappelijke ambities om te blijven ontwikkelen, innoveren en automatiseren. Je speelt een belangrijke rol in het (voor) onderzoek van het investeren in nieuwe apparatuur om ons productieproces efficiënter en betrouwbaarder te maken. Je implementeert supply chain-oplossingen op basis van bedrijfsstrategieën in de productie (vendor-managed inventory en Kanban) en zoekt naar mogelijkheden om besparingen te realiseren.

Ook zorg je voor: goede samenwerking met het productieteam, goed management dat collega’s kunnen overnemen en goede relaties met externe partijen Je toekomstige werkgever is een groothandel van technische onderdelen in verschillende branches. Denk aan offshore, scheepvaart, automotive, proces- en chemische industrie. Er is een mentaliteit van benaderen, kwaliteit leveren en echt een stap verder gaan. Serieus werk is het belangrijkste, en het leerproces zal altijd gemotiveerd zijn. Met dit bedrijf kun je de toekomst in

Functie eisen

Je hebt minimaal een opleiding technische begeleiding in het mbo gevolgd. Je hebt koopervaring en / of hobby’s Je hebt management- en communicatieve vaardigheden Zorg ervoor dat je de informatie correct overbrengt. ICT-systeem waar je graag over onderhandelt, en het realiseren van besparingen maakt je energiek.

Wat wij bieden

Een dynamische en excellente job, die carrièrekansen biedt. Een pensioenplan dat rechtstreeks met klanten wordt vastgelegd, een pensioenplan gerelateerd aan een technische groothandels-cao, een team dat de kleur te boven gaat, waarvan prestatie door samenwerking het belangrijkste is 25 Hoe je een dagvakantie en reiskostenvergoeding aanvraagt ​​met een maandsalaris tussen 2.160 euro en 3.052 euro. Het eenvoudige aanmeldingsformulier wordt binnen enkele minuten ingevuld en u ontvangt een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie naar ons is verstuurd. U krijgt binnen 1 werkdag antwoord van het bemiddelingsbureau bij u in de buurt.

https://www.vindazo.nl/keywords/groothandel.html