Referentie Controle
Image default
Auto's en Motoren

Motorrijles Rotterdam met gratis proefles

Motorrijles Rotterdam biedt een gratis proefles aan. De rijlessen zijn goedkoper dan de vele rijscholen in Rotterdam. Bovendien zijn zij de enige rijschool in Rotterdam met een eigen terrein waar je de rijlessen kunt volgen. De lespakketten zijn erg voordelig. Er zijn geen wachttijden. Je kunt je meteen aanmelden en morgen al starten met je eerste gratis proefles. Maak direct kennis met je vaste rijinstructeur die jou een volledige begeleiding van A tot Z zal geven. 

 

Hoog slagingspercentage

Iedereen wilt waar voor zijn of haar geld. Daarom verwacht je kwalitatieve lessen. De rijlessen zijn examengericht. Bovendien worden de rijlessen opgenomen met een camera, zodat je thuis jezelf kunt zien rijden. Zo kun je sneller vooruitgang boeken. Dankzij de unieke lesmethode van Motorrijles Rotterdam behalen ze een slagingspercentage van 95%

Het is een allround rijschool die al jarenlang actief bezig is als rijschool. Ze geven niet alleen motorrijles, maar ook voor de auto, bromfiets/scooter, aanhangwagen rijles, taxi opleiding en rijinstructeur opleiding. Omdat ze ook zelf instructeurs opleiden, hebben ze de beste rijinstructeurs van de gehele omgeving Zuid-Holland. Je wordt opgeleid door professionele rijinstructeurs.

 

Motorrijles in de avonden en in het weekend

Je kunt er rijlessen volgen in de avonden en in het weekend. Ook zijn er meerdere instructeurs, waardoor er geen wachttijden zijn. Er is altijd plek voor examen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over wachttijden en beschikbaarheid van Motorrijles Rotterdam op geen enkele vlakte. Het is een flexibele rijschool die overal wel raad mee weet.

 

Voordelige lespakketten

De lespakketten zijn van kwaliteit en betaalbaar. Bij Motorrijles Rotterdam merk je ook dat kwaliteit niet per se duur hoeft te zijn. Goede lessen kunnen gemakkelijk betaalbaar zijn. De prijzen zijn concurrerend en de extra’s zijn leidend. De lespakketten zijn inclusief theorie opleiding (waarmee slagen voor het theorie-examen zo goed als gegarandeerd is), theorie-examen, AVB examen en AVD examen. Je kunt je lespakket betalen in termijnen. Dit is lekker handig als je je lespakket niet in één keer kunt of wilt betalen. Ze zijn hier erg soepel in. Het is zeker waard om het uit te proberen. Je kunt een gratis proefles nemen waarbij je instructeur een inschatting kan maken van het aantal rijlessen die jij nodig zult hebben om in één keer te kunnen slagen voor je motorrijbewijs. Zo hoef je dan ook niet meer of minder rijlessen te volgen dan nodig is. Kosten besparend! Bovendien bieden ze ook 100% slagingsgarantie aan. Zo zeker kun je zijn van de kwaliteit die je kunt verwachten van Motorrijles Rotterdam.