Referentie Controle
Image default
Aanbiedingen

Tips voor je tuinset in de winter

Een tuinset achter het huis is een prachtige blikvanger. Ook is het dé plek om te zitten en ontspannen na een lange werkdag. Logischerwijs is dit in de zomer vrijwel altijd mogelijk. Maar hoe kun je bij slecht weer toch gebruik maken van je tuinset? In deze blog vertellen wij je meer hierover. 

Zo kun je zo lang mogelijk gebruik maken van je tuinset

Je wilt natuurlijk ook graag gebruik maken van een tuinset als het buiten al wat afgekoeld is. In dat geval is een buitenverwarming of houtkachel een optimale keuze. Door daarnaast nog een warme deken over je benen te leggen hoef je je geen zorgen te maken dat je het te snel koud krijgt. Leuke sierkussens ronden het plaatje af en nodigen uit om plaats te nemen. Bovendien kun je verschillende kussens met elkaar combineren. Vrolijke printjes met trendy kleuren of neutrale rustige kleuren waarbij je kunt ontspannen. Het is maar net wat bij je past en voor welke tuinstijl je hebt gekozen.

 

Je tuinset winterklaar maken

Wellicht heb je een terrasoverkapping zodat je bij regen droog blijft en je niet volledig in de wind zit. In dat geval is het vaak mogelijk langer gebruik te maken van je tuinmeubilair. Wel is het raadzaam de tuinset bij sneeuw en vorst op te bergen. Maak je tuinset van tevoren goed schoon zodat je in de lente meteen weer van de tuinset kunt genieten. Buiten dat is het beter voor het materiaal als het eerst goed schoongemaakt wordt. Vaak is een beschermhoes ook geschikt heb als je geen garage of tuinhuis hebt. Ze zijn verkrijgbaar is verschillende soorten en maten. Maak je gebruik van een beschermhoes, zorg er dan wel voor dat de tuinset droog is, zodat geen schimmel kan ontstaan.

 

Laat je eens inspireren

Wil je graag een tuinset kopen? Bekijk dan de website van 4 Seizoenentuinmeubelen voor mooie tuinsets en tuinaccessoires.  Het assortiment is uiteenlopend, er is voor ieder wat wils. Mocht je nog twijfelen of de gekozen tuinset wel goed bij je past of lekker zit? Dat is natuurlijk geen probleem. 4 Seizoenentuinmeubelen hebben een showroom in Enschede. Je kunt dus rustig even plaats nemen op de verschillende modellen om je te laten overtuigen door het comfort en de hoge kwaliteit.

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/