Referentie Controle
Image default
Toerisme

De Kommensaal gaat mee met de seizoenen

Gasterij de Kommensaal is gevestigd in het dorpje Lathum, vlakbij Arnhem. Deze prachtige oude boerderij is ingericht als sfeervol restaurant duiven en heeft een prachtig terras die op de zomerse dagen volop in gebruik wordt genomen. De gasterij heeft haar menu’s afgestemd op producten uit de streek die vers van het land komen. Dat betekent dat er elk seizoen een nieuwe kaart wordt gepresenteerd met heerlijke gerechten. Of u nu een vlees- of visliefhebber bent, de kaart heeft een dusdanige ruime keuze dat het moeilijk kiezen wordt. Ook voor vegetariërs is er een smakelijke keuze aan maaltijden.

De zomer bij de Kommensaal

In de zomer is het heerlijk vertoeven bij de gasterij. Ons terras is erg geliefd bij onze gasten. Niet alleen ons restaurant is sfeervol; ons terras is in de zomer een comfortabele plek om te genieten van de zon (eventueel in de schaduw). Gezellige zitjes en koele drankjes maken ons terras een prettige en gezellige plek in de zomerdagen. Uiteraard hebben wij ook in borrelhapjes en kleine gerechtjes een ruime keuze om te nuttigen bij een koud biertje of een koel glaasje witte wijn. En als het wat koeler wordt, zorgen onze terrasverwarmers en plaids ervoor dat u niet uit hoeft te wijken naar een plekje binnen in het restaurant.

De winter bij de Kommensaal

In de wintermaanden is het warm en knus in het restaurant. Ze noemen ons ook wel “de huiskamer van De Liemers” en dat zult u zeker beamen als u ons wel eens heeft bezocht. Regelmatig schakelen wij een pianist in die zorgt voor een aangenaam muziekje op de achtergrond. Kaarsjes en een brandende haard horen uiteraard bij onze entourage. Met Kerst hebben wij ons restaurant ingericht om u onmiddellijk bij binnenkomst in kerstsfeer te brengen. Een uitstekende kaart gecombineerd met een fijne sfeer maakt een bezoek aan de Kommensaal meer dan waard!

http://www.de-kommensaal.nl