Referentie Controle
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een webshop die waar u een gebakje kunt bestellen dat geleverd wordt door de brievenbus. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket.nl heerlijk gebak ontworpen dat precies in de formaten van brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd kan worden. Het verzenden van een brievenbus taartje heeft als groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven voor de levering omdat de ontvanger het pakketje niet hoeft aan te nemen van de bezorger. Dit maakt het ontvanger van het brievenbus taartje nóg leuker en makkelijker. 

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende soorten en maten taartjes per post waaruit u kan kiezen. Zo kunt u een keuze maken uit; Haagsche Hopjes Banket, Chocolade Banket, Kaneel Banket en Walnoot Sinaasappel Banket. Ook is er de mogelijkheid om in de grotere maten brievenbus doosjes verschillende soorten te combineren waardoor de ontvanger van het gebak een heerlijke proeverij heeft aan taartjes per post.

Brievenbus Cadeau

Een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl ontvanger is een zeer prettige ervaring voor de ontvanger. Zodra de ontvanger het brievenbus doosje open maakt ziet hij of zij eerst een ansichtkaartje met de persoonlijke boodschap van de verzender, hierna kan hij of zij een heerlijk brievenbus taartje opeten.

Een brievenbus cadeau versturen via brievenbusbanket.nl is u zo makkelijk mogelijk gemaakt, u gaat naar de webshop, maakt een keuze, voegt een persoonlijke boodschap toe, en rekent af. U kunt een brievenbus cadeau versturen voor verschillende momenten. Bijvoorbeeld een verjaardag cadeau op afstand, een kraam cadeau op afstand, maar ook voor Moederdag of Vaderdag verzend u heerlijke taartjes per post naar de gelukkige ontvangers.

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is gespecialiseerd in de zakelijke markt en zakelijke bestellingen. Of u nou 10 stuks of 10000 stuks gebak wilt verzenden voor bijvoorbeeld uw zakelijke relaties of personeel, het is geen probleem voor brievenbusbanket.nl. 

Ook kunt u relatiegeschenken in eigen huisstijl bestellen, neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl voor meer informatie en mogelijk een offerte op maat. U krijgt doorgaans antwoord binnen twee uur.

https://www.brievenbusbanket.nl/