Referentie Controle
Image default
Webdesign

Aanrader: SiteToGo

Wanneer jij op zoek bent naar een website bouwer zoals SiteToGo, dan kan ik SiteToGo van harte aanraden! Ik wou namelijk een website laten maken en kwam in mijn zoektocht bij hen uit. En het heeft geleid tot een fantastisch eindresultaat! Inmiddels sta ik ook best hoog in Google, wat ik erg belangrijk vind, en krijg ik veel berichten van potentiële klanten via mijn website binnen. Het levert dus heel erg veel werk op!

Website bouwer nodig?

Graag vertel ik in dit artikel meer over SiteToGo. Want wanneer jij op zoek bent naar een website bouwer, dan help ik jou graag bij jouw keuze. En dan met name door te vertellen wat mijn eigen ervaring is met SiteToGo. Ik vond hen via Google. Daar stonden zij namelijk bovenaan. Iets wat natuurlijk al heel erg positief was. Want op die manier laten zij zien dat zij wel degelijk veel verstand hebben van het op 1 in Google komen. Maar het aller belangrijkste was natuurlijk hoe de website eruit moest komen te zien. En om daar alvast een beetje een antwoord op te krijgen, ben ik naar hun voorbeelden gaan kijken. En daar zag ik echt heel mooie websites tussen staan! Ook qua kleurencombinaties etc., zag het er heel erg goed uit. Ik had mij al ingelezen over een artikel wat over de webdesign trends van 2016 gaat. En daar zag ik direct een vergelijking in met de voorbeelden van SiteToGo. Namelijk dat er grote knoppen stonden die goed opvielen met daarin dat er contact opgenomen moest worden bijvoorbeeld. Of dat de bezoeker werd begeleid door het product toe te voegen in het winkelmandje. Hartstikke mooi allemaal!

Vervolgens heb ik SiteToGo opgebeld en gevraagd wat voor mij de mogelijkheden waren. Er werd dan ook gevraagd wat voor een bedrijf ik heb (fotograaf) etc. Dat wetende hebben zij gekozen voor een ontwerp wat heel erg visueel is. En waar al mijn afbeeldingen heel erg mooi in naar voren kunnen komen!