Referentie Controle
Image default
Tuin en buitenleven

Veel meer ruimte met serre aanbouw

Wanneer je een serre wil laten bouwen heb je twee opties, een vrijstaande of serre aanbouw. Veel mensen kiezen voor serre aanbouw omdat het verbonden is met de woning en zo hebben ze meer ruimte.

Een vrijstaande serre is los van het huis en staat in de tuin. Je kunt natuurlijk wel genieten van zo eens serre maar het voegt voor de rest niks toe. Bij een serre aanbouw is dit heel anders en voegt het juist wel wat toe, namelijk meer ruimte. Je kunt de woonkamer of eetkamer uitbreiden met serre aanbouw en dit is iets wat veel mensen doen.

Je kunt een groter woonkamer, keuken of eetkamer hebben door serre aanbouw en zo is het dus ook een goedkope manier van het huis uitbouwen. De werkzaamheden voor serre aanbouw duren dan ook veel korter en zijn meestal al binnen een week afgerond.

Je kunt ook een ontwerp laten maken voor aanbouw serre helemaal naar eigen wensen, dit is een optie dat veel bouwbedrijven aanbieden tegenwoordig. De ontwerpen kunnen ze snel op de computer maken en zo klanten binnenhalen. Bij het ontwerp voor serre aanbouw doen ze ook meteen een offerte, zodat je weet wat het ontwerp gaat kosten om te bouwen.