Referentie Controle
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Onlangs had ik een goedkoop iPhone 6 hoesje nodig, vandaar dat ik op het internet ben gaan zoeken naar de beste opties. Het aanbod op het internet is echter enorm, dus mijn keuze was niet zo snel gemaakt.

Twijfelen over een iPhone 6 hoesje

Zoals ik al zei is het aanbod voor een goedkoop iPhone 6 hoesje dus enorm. Ik heb tientallen webshops bezocht en in elke webshop waren een weer andere leuke hoesjes te vinden. Echter waren ook niet alle covers even goedkoop, er bleven nog teveel interessante mogelijkheden over waardoor het voor mij moeilijk was om te kiezen. De meeste hoesjes die ik mooi vond waren maar vijf euro, toch zaten er ook duurdere hoesjes bij. Ik kwam er zelfs een tegen die duurder was dan 40 euro, die viel voor mij dus gelijk af.

Geen verzendkosten

Die twijfel die ik in eerste instantie had over het kopen van een goedkoop iPhone 6 hoesje was al snel verdwenen nadat ik zo veel leuke hoesjes tegen was gekomen. De twijfel of ik wel bescherming voor mijn mobiel moest kopen veranderde in twijfel over welk hoesje ik moest kopen. Na lang wikken en wegen had ik nog steeds rond de zes hoesjes over waar ik niet uit kon kiezen. Omdat ze maar vijf euro per stuk waren en het bestellen van zes hoesjes tegelijk zou voorkomen dat ik verzendkosten moest betalen zorgde ervoor dat ik steeds meer de behoefte kreeg om ze alle 6 in een keer te bestellen.

Financieel overzicht

Nadat ik voor mijzelf een financieel overzicht had gemaakt voor mijn maandelijkse lasten, kwam ik erachter dat ik deze maand nog genoeg geld over zou houden. Dat kwam mooi uit, want dan kon ik gewoon alle hoesjes tegelijk bestellen. Doordat ik ze voor vijf uur had besteld had ik ze de volgende dag gelijk binnen. Nu kan ik bijna elke dag een ander hoesje gebruiken.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes