Referentie Controle
Image default
Aanbiedingen

De Kenwood keukenmachine

Expertise in de keuken sinds 1947. De Kenwood keukenmachine is ontworpen voor de culinaire gepassioneerde en aanbeden door chef-koks van wereldklasse. Met zijn superieure kracht en een verscheidenheid aan optionele hulpstukken, zal uw Chef Major altijd een lonende kookervaring leveren. Voel u meer geïnspireerd en creatiever dan ooit, vol vertrouwen om nieuwe taken onder de knie te krijgen. De elektronische variabele snelheidsregeling zorgt ervoor dat ingrediënten geleidelijk worden opgenomen voordat ze op hoge snelheden worden gemengd, zodat ze in de kom blijven en niet op uw aanrechtblad. 

Waarom kiezen voor Kenwood 

De Kenwood keukenmachine heeft vier opzetstukken met verschillende snelheden rondom de machine, zodat je jouw machine kunt aanpassen met een veelheid aan optionele opzetstukken. Een Europees ontworpen motor kan elke taak aan en levert meer koppel voor de lichtste mousses of zwaarste deeg ladingen. Dubbele motor ventilatiepunten laten hete lucht ontsnappen om oververhitting van de motor te voorkomen en de levensduur van de motor te behouden. Deze keukenmachine bevat 3 roestvrijstalen gereedschappen van professionele kwaliteit: k-klopper, krachtige garde en deeghaak. Elk gereedschap is ontworpen voor hoge prestaties bij het mixen om perfecte resultaten te leveren bij elk recept. Het ruimtebesparende ontwerp van de Kenwood Chef Major keukenmachine maakt dit tot een alles-in-één premium culinair centrum in de keuken.

Voor elke klus 

De Kenwood is een relatief compacte keukenmachine, maar heeft tegelijkertijd een grote kom en krachtige grote gardes van hoogwaardig roestvrij staal. Om de gardes te verwisselen en de kom te verwijderen, klap je het bovenste gedeelte naar boven. Om dit te vergemakkelijken is de machine voorzien van een veer, die gemakkelijk in gebruik is en het risico op beknelling van jouw vingers vermindert. In opgeklapte stand is de machine vrij hoog (53 cm), wat betekent dat je hem niet onder een keukenkastje kunt zetten wanneer je hem gebruikt. De bediening is heel eenvoudig. De snelheidsknop licht op met een wit lampje als het apparaat klaar is voor gebruik en begint te knipperen als er iets openstaat en het apparaat niet kan starten. De snelheden zijn regelbaar van alleen roeren, tot pulseren (max direct), en snelheden 1-7 waarbij de machine traploos lijkt te bewegen tussen deze verschillende snelheden. Een werklamp zorgt voor een sterke verlichting direct in de kom; iets waar we van onder de indruk waren en wat al snel een favoriet detail werd op Kenwood’s keukenmachines.

 

Voor zwaardere klussen, zoals brooddeeg, kneedt de machine heel gemakkelijk en het is pas bij de maximale gewichten dat je de motor een beetje begint te horen klagen. Het smalle ontwerp van de machine betekent dat hij een beetje wiebelt tijdens het gebruik en we zagen de machine zelfs een beetje over het aanrecht ‘lopen’ als het werkblad niet helemaal vlak was. Lichter werk, zoals het mixen van verschillende soorten beslag of het kloppen van eieren, gaat zowel snel als stabiel. De spatbescherming bedekt de hele kom, wat een goede bescherming biedt, en heeft ook een grote opening voor het toevoegen van meel enz. De kneedhaak heeft een grote beschermende plaat aan de bovenkant, die voorkomt dat het deeg naar boven trekt en werkt goed, zelfs bij zeer grote degen.

 

Klaar voor elk culinair avontuur

Ongeacht de taak, de keukenmachine van Kenwood klaart de klus zeer goed, ook al heeft hij een helpende hand nodig bij de grotere degen. De details en gevoelige onderdelen voelen goed gemaakt aan en zullen waarschijnlijk een leven lang meegaan en we kunnen niet anders dan onder de indruk zijn van hoe Kenwood een machine heeft gemaakt voor grotere volumes zonder dat deze veel ruimte in de keuken in beslag hoeft te nemen. Als je wilt, kun je accessoires kopen voor het maken van pasta en voor het aansluiten van een blender. Dus hoewel de prijs in het hogere segment ligt, vinden wij dat de Kenwood keukenmachine waar voor zijn geld geeft en zijn gebruikers vele uren plezierig bakken met indrukwekkende resultaten moet bieden. Je zult merken dat de Kenwood keukenmachine een van de beste keukenmachines volgens debestekeukenmachine.nl is.