Referentie Controle

Blog voor ondernemers

Hofkens HIG: heeft u alles onder één dak

Lees hieronder in deze blog meer over het schoonmaakbedrijf dat alles onder één dak heeft. We hebben het over Hofkens HIG. 

Hofkens HIG: professionele schoonmakers

Bij Hofkens HIG werken goed geschoolde Allesreinigers. We noemen onze schoonmakers Allesreinigers, omdat we elke klus aankunnen en alles reinigen. Of het nu gaat om sportscholen, ziekenhuizen, kantoorpanden of complexere schoonmaakklussen zoals in de voedingsindustrie: wij doen alles. We zijn dan ook niet voor niets de beste partij voor reguliere schoonmaak in Waalwijk of reguliere schoonmaak Moerdijk. Dat wordt maar weer bewezen met onze certificaten. Hofkens HIG is namelijk gecerticifeerd met ISO 14001, ISO 9001, SSVV en VCA. Bovendien hebben we verschillende partners in de schoonmaakbranche (Vereniging Schoonmaak Research, SIEV en Code Verantwoordelijk Marktgedrag). Hofkens HIG is de partij voor uw schoonmaakklussen en staat dag en nacht voor u klaar. 

De beste service

Wij weten als geen ander dat een schoon pand het beste visitekaartje is voor uw organisatie. Daarom zijn we er ook voor u op onverwachte situaties. Heeft het gestormd, is er een feestje geweest of zijn er andere onvoorziene situaties? Maak dan gebruik van onze 24/7 service. Wij staan dan dag en nacht voor u klaar, vooral bij noodsituaties. Dit kan vaak het verschil maken of de schade beperkt blijft of niet. Ons team staat voor u klaar en bovendien hebben we met Hofkens HIG heeft u alles onder één dak. Hierdoor zijn we het beste gespecialiseerde schoonmaakbedrijf in Waalwijk, maar ook het beste gespecialiseerde schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Neem contact op als u benieuwd bent geworden naar onze diensten en wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

https://hofkenshig.nl

Categories: Zakelijke dienstverlening

Tags: ,