Referentie Controle
Image default
Verbouwen

Alle mogelijke kosten van een spanplafond

Wilt u een kwaliteitsvol spanplafond laten installeren en bent u benieuwd wat dat gaat kosten? Wel, bij Hollandplafond bent u zeker van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zij leveren maatwerk en een razendsnelle montage van amper één dag. U kunt een spanplafond in elke ruimte laten installeren, want de plafonds van dit bedrijf zijn zelfs bestendig tegen vocht. Indien u voor extra’s kiest bij de afwerking van uw spanplafond komen er natuurlijk extra kosten bij. Maar dankzij de transparantie van Hollandplafond zit u achteraf nooit met onverwachte extra kosten.

Een overzicht van de kosten

De plaatsing van een standaard spanplafond kan u gemiddeld tussen de €60 en €70 kosten per vierkante meter. Indien u een plafond met een print wilt, loopt deze prijs op tot €90 of €100 per vierkante meter. Een akoestisch spanplafond dat geluiddempend werkt is het neusje van de zalm en daar betaalt u dan ook tussen de €100 of €130 voor per vierkante meter. Qua afwerking kunt u kiezen voor een plafondlijst of -rozetten, maar ook voor enkele hightech-afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan geluidsboxen in de woonkamer, zodat u nog meer van uw TV-ervaring kunt genieten. Of laat ventilatieroosters in de keuken of badkamer plaatsen, om geur en vocht weg te voeren. U kunt ook voor ingebouwde lichtspots kiezen, om de sfeer in de slaapkamer nog gezelliger te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, en Hollandplafond gaat geen enkele uitdaging uit de weg!

Ontdek de voordelen

Het voordeel aan een spanplafond is dat u geen kosten heeft aan de afwerking. Qua prijs is het plaatsen van een spanplafond namelijk vergelijkbaar met een degelijk gestuukt plafond, maar in dat laatste geval heeft u nog kosten voor gipsplaten of andere plafondbekleding. Wanneer u kiest voor een kwalitatief spanplafond van Hollandplafond heeft u deze kosten niet. Surf vandaag nog naar www.hollandplafond.nl en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.