Referentie Controle

Blog voor ondernemers

Genieten tussen de rivieren en fruitbomen tijdens Appelpop

De camping is gelegen in de mooie Betuwe, tussen de rivieren en fruitboomgaarden. Geniet van de rustige omgeving, ook tijdens Appelpop Wilt u tijdens het festival eens een dagje rust, of wilt u na het festival helemaal tot rust komen? In de omgeving maakt u prachtige fiets- en wandeltochten. Struin over dijken en door de uiterwaarden en ontdek de prachtige kleine dorpjes in de omgeving. U kunt op Recreatieoord In den Boomgaard terecht voor de mooiste fiets- en wandelroutes, die vaak bij de camping beginnen. Regelmatig worden er ook toertochten op de fiets en wandeltochten georganiseerd.

Genoten op de camping tijdens Appelpop?

Komt u ieder jaar tijdens Appelpop weer terug op onze camping om er telkens weer veel plezier te hebben? Kom het hele jaar door genieten op het park. Tijdens het zomerseizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Van talentenjachten tot een heuse zwemvierdaagse in het natuurzwembad. Ook leuk is ‘Kruidenkriebels’. Op deze middag gaan kinderen onder begeleiding in de omgeving op zoek naar heerlijke kruiden, waarvan vervolgens iets lekkers wordt gekookt. Altijd weer een belevenis waar de kinderen met plezier op terugkijken. Dus ook buiten Appelpop is er voor jong en oud genoeg te beleven op Recreatieoord In den Boomgaard. Kom het ontdekken!

Droog op de camping tijdens Appelpop

Tijdens Appelpop is het weer wisselend. Het ene jaar geniet u van de muziek in de zon en soms staat u in de stromende regen naar uw favoriete artiest te kijken. Het is dan fijn als u een droge en fijne slaapplaats heeft. Recreatieoord In den Boomgaard is de ideale camping tijdens Appelpop. De camping is gelegen vlakbij het festival Appelpop. Handig voor als u even iets droogs wilt aantrekken tussendoor. En na een lange festivaldag is het fijn als u snel weer terug kunt naar de camping. Drink nog snel een laatste drankje en zoek uw bed op. Morgen is er weer een leuke dag vol muziek!

Categories: Vakantie

Tags: