Referentie Controle

Blog voor ondernemers

Vloerverwarming, kan dat in combinatie met uw vloer?

 

Vloerverwarming plaatsen kan bij de meeste vloersoorten. Ook bij uw vloer is dat vast een mogelijkheid. Wel heeft dit een invloed op de soort vloerverwarming die kan worden aangelegd. Zo zijn er wel een aantal aspecten waarop gelet moet worden bij bepaalde vloeren, gezien elke vloer een eigen mate van warmtegeleiding heeft. Heeft u laminaat of marmoleum? Dan laat dat meer warmte door dan PVC vloeren of vinyl. Wilt u dus optimaal kunnen genieten van vloerverwarming, dan is het verstandig om bij de specialist te vragen welke soort vloerverwarming het beste is in combinatie met uw vloer. U vindt een goede prijs- kwaliteitsverhouding bij 123Vloeverwarming.

Besteed het aanleggen van vloerverwarming uit of doe het zelf

Denkt u dat u zelf best wel handig bent? Dan kunt u zelf uw vloerwarming plaatsen! Dat bespaart u heel wat kosten. Bij een specialisten als 123Vloerverwarming vindt u een doe-het-zelf pakket. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is voor het aanleggen van vloerverwarming. Zo kunt u snel zelf aan de slag! Het is dan wel nog verstandig om de specialist te vragen om advies, vooral wat voor soort vloerverwarming u moet hebben voor uw vloer. Dan weet u zeker dat u goed zit. Bent u zelf niet zo handig, en laat u het liever aan een vakman over, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kunt u zelf kiezen hoe u vloerverwarming aangelegd wil hebben.

Energiezuinig uw woning verwarming: laat vloerverwarming aanleggen

Een energiezuinige verwarming is voor veel mensen belangrijk. Dit is namelijk beter voor het milieu, maar ook kostenbesparend. Bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming, dan kiest u voor vloerverwarming van 123Vloerverwarming. Het kan zelfs zorgen voor een energiebesparing van 6 tot wel 12 procent. Ook wordt warmteverlies van de leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit alles bij elkaar zorgt voor flinke besparingen op uw energiekosten. Het is een flinke investering, maar vloerverwarming betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. En daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu; wat wilt u nog meer?

Categories: Particuliere dienstverlening

Tags: