Referentie Controle

Blog voor ondernemers

Waarom een sportbeha belangrijk is

Zo’n 55% van de vrouwen dragen een sport beha tijdens het sporten, een groot deel doet dit dus nog niet. Toch is het dragen van zo’n beha erg belangrijk. Bij intensieve bewegingen tijdens het sporten, bijvoorbeeld hardlopen, krijgen de borsten onvoldoende steun en kan je gevoelige, pijnlijke borsten aan je training over houden. Als je weet dat borstel zelfs tot 14 cm kunnen verplaatsen tijdens een training, dan begrijp je dat de borsten na verloop van tijd kunnen verzakken. Omdat de borst geen spiermassa heeft is deze verzakking onherstelbaar. 

Shock Absorber sport beha’s

http://www.ikwilondergoed.nl/merken/shock-absorber/ is een merk beha dat de bewegingen van uw borsten tijdens het sporten reduceert tot 78%. Dat voel je en dat zie je! Dit merk is uitermate goed getest en ontwikkeld aan de Universiteit van Edinburgh. Anna Kournikova was in het jaar 2000 de tennisster die de Shock Absorber een gezicht moest geven bij de sportvrouwen. Tijdens de Olympische Spelen in 2012 werd het merk opnieuw gelanceerd, dit maal met een geheel nieuwe make over. Sindsdien is het merk bekend onder en gedragen door vele sportvrouwen over de gehele wereld.

Van cup B tot H te koop

Bij ikwilondergoed.nl verkopen wij uiteraard ook deze sport beha. Met de Shock Absorber beha kun je alle sporten beoefenen, er is echter ook een speciaal model van hardlopers. Dit is de Shock Absorber Ultime Run Bra, verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en van cup B tot en met cup C. De beha is zacht en heeft een naadloos binnenwerk. Antislip verstelbare bandjes zorgen dat de beha keurig op zijn plaats blijft. Over en rond de cups zijn smalle reflecterende bandjes bevestigd voor de zichtbaarheid. Uiteraard zijn de beha’s gemaakt van vochtregulerend materiaal zodat transpiratie geen hinderlijk gevoel kan veroorzaken. Voor meer informatie over sport BH’s kijk op de website voor www.ikwilondergoed.nl.

Categories: Mode en Kleding

Tags: ,