Referentie Controle
Image default
Links / Index

Evenementen verhuur voor het organiseren van een feest

Evenementen verhuur verhuurt dranken voor evenementen. Ze is onafhankelijk van andere leveranciers en kan dus zonder twijfel het beste qua prijs/kwaliteit aan dranken uit eigen voorraad aanbieden. Wordt er een dancefestival, dorpsfeest, tentfeest of andere evenementen georganiseerd dan is evenementen verhuur een goede oplossing voor de dranken op het evenement.

Evenement

Een evenement is een verplaatsbare georganiseerde gebeurtenis. Meestal is het voor iedereen toegankelijk, maar kan ook besloten zijn. Een openevenement kan zijn een dansevenement een festival, tuinfeest of feestweken. Besloten evenementen kunnen zijn een bedrijfsevenement of een bruiloft zijn hier komen alleen genodigde gasten uit. Ook zijn er internationale evenementen dit kan zijn de olympische spelen, sporttoernooien, Eurosongfestival, Filmfestival. Eigenlijk alles wat openbaar toegankelijk is en wat een thema kan hebben is een evenement. Ook open stellingen van scholen of toneelstukjes van een school is een evenement. Bij een evenement komt veel kijken: marketing, affiches, aankondigingen, uitnodigen om bezoekers te krijgen voor het evenement. Reserveringen, kaartverkoop om kaartjes te kunnen kopen. Parkeergelegenheid anders kunnen mensen nog nergens met het vervoer komen. Garderobe voor de jassen en eventueel tassen kwijt te kunnen. Beveiliging is er nodig om mensen in de gaten te houden om overtredingen te voorkomen. Toiletten moeten er aanwezig zijn. Evenementen verhuur de catering om eten en drinken voor het publiek te hebben. Muziek, vermaak en geluidsinstallatie want daar komen ze voor, voor een uitje en niet om zich te moeten vervelen.

Catering bij evenementen

De catering kan variëren tot eten en drinken of alleen drinken. Vaak op festivals zijn er verschillende eet en drink kraampjes, dit zijn natuurlijk geen uitgebreide maaltijden, maar die makkelijk te bereiden zijn zoals patatkraampjes, kipkramen, Turkse kraampjes (die patat shoarma of broodje dönner verkopen), viskraampjes en nog veel meer zo is er genoeg keuze voor het publiek. Ook bij catering hoort de aanlevering van het eten en drinken. Een catering verzorgt het eten en drinken voor bedrijven, evenementen en feesten. Meestal wordt het eten bereid in grootkeukens. Er zijn vier verschillende soorten catering: bedrijfscatering, dit is de grootste sector. Institutionele catering, zoals ziekenhuizen en gevangenissen. Schoolcatering. Inflight catering, de catering aan boord van vliegtuigen. Dus catering is ook onderdeel van evenementen verhuur. Er zijn vier onderscheiden tussen partycatering: publiekscatering (festivals, voetbalstadions). VIP-catering (skyboxen in stadions, staatsbanken). Catering op eigen locaties (kastelen, dinershows). Catering op willekeurige locaties (vrijwel alle locaties zijn om te bouwen tot een feestruimte of restaurant).

https://drankengilde.nl/evenementen-verhuur/