Referentie Controle

Blog voor ondernemers

Weet u welk onderhoud uw koffiemachine nodig heeft?

Wat voor model koffiemachine heeft u? En gebruikt u deze al jarenlang of heeft u deze recent aangeschaft? En wat voor model en merk gebruikt u in uw horecazaak? Het lijken veel vragen, maar dit zijn allen factoren die van invloed zijn op het soort onderhoud dat aan uw koffiemachine moet worden uitgevoerd. Komt het team van KoffieSnel.nl Espressoservice bij u langs voor onderhoud? In dat geval ontvangt u te allen tijde eerlijk advies over de technische staat van uw machine. Van groot tot aan klein onderhoud, niets is te gek. Doordat dit team u een leenmachine aan kan bieden, kunt u gewoon verder gaan met het zetten van koffie. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar?

Door tijdig onderhoud werkt uw koffiemachine zeven dagen per week

Het is de wens van iedere horecaondernemer om altijd de beste koffie te serveren. Aan de bar, op het terras of in het restaurant: het maakt niet uit waar, overal. U wilt daarom altijd verzekerd zijn van apparatuur die ook écht werkt. Voorkom storingen of laat deze verhelpen door het team van KoffieSnel.nl Espressoservice. Met onze uitstekende service in de vorm van een onderhoudscontract bent u verzekerd van een werkend koffieapparaat, zeven dagen per week. Want komt dit team er bij u achter dat er sprake is van een calamiteit tijdens het onderhoud aan uw koffiemachine? Dan ontvangt u een leenmachine, totdat uw eigen machine weer naar behoren werkt. Afhankelijk van uw contractvorm wordt er geen of een gereduceerd tarief in de weekenden of feestdagen in rekening gebracht.

Maak gebruik van tal van services, zoals het onderhoud aan uw koffiemachine

Alleen goedwerkende machines produceren de goede en lekkere koffie die u gewend bent. Daarom is het wijs om regelmatig een professionele onderhoudsbeurt uw machine onder handen te laten nemen. Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud aan uw koffiemachine uitgevoerd? Voorkom storingen en kies voor KoffieSnel.nl Espressoservice. Niet alleen verricht dit team de nodige onderhoudswerkzaamheden. Ook worden 24/7 storingen verholpen. Denkt u dat uw machine wel toe is aan een onderhoudsbeurt? De onafhankelijke serviceprovider voert graag het onderhoud aan uw koffiemachine uit. Wacht niet langer en schakel KoffieSnel.nl Espressoservice vandaag nog in voor het onderhoud aan uw machine. Wellicht staan wij binnen een paar dagen ook bij u voor de deur!

Categories: Horeca

Tags: