Referentie Controle
Image default
Hobby en vrije tijd

Ouderwetse gastvrijheid door kachels

Kachels

Kachels ouderwets? Niets is minder waar. Er zijn ook kachels voor heel moderne designs verkrijgbaar. Dus ook voor een modern interieur kunt u kiezen voor de behaaglijke warmte van een kachel. Kies dan bijvoorbeeld voor een vierkant exemplaar, eentje met een strak design of een kachel die aan de muur boven de grond wordt bevestigd.

Haardencentrum Hoevelaken, voor al uw kachels. Een ruim assortiment met voor ieder wat wils. Wilt u graag een gaskachel of een houtkachel? Geen probleem, want Haardencentrum Hoevelaken heeft het. Kijk snel op onze bedrijfswebsite welke kachel het beste bij u past of kom langs op het bedrijventerrein in Hoevelaken.

Wat is uw favoriete kachel? Gaat u voor het gemak en het hoge rendement van een gaskachel of voor de charme van het gezellige vuur in een houtkachel? Bezoek eerst eens de showroom van Haardencentrum Hoevelaken en laat u uitgebreid door ons adviseren over onze kachels. Neem alvast een kijkje op onze bedrijfswebsite en neem gerust contact met ons op.

Een gaskachel, of toch liever een houtkachel? Wij hebben alle soorten kachels en kunnen u goed informeren over te beste keuze. Wij plaatsen de kachel vakkundig bij u thuis en zorgen eventueel voor het periodieke onderhoud. Via onze bedrijfswebsite kunt u ons benaderen voor meer informatie en advies.

Het voordeel van een kachel is dat deze, in tegenstelling tot haarden, zonder ombouw geplaatst kunnen worden. Terwijl een kachel evenveel warmte en gezelligheid met zich meebrengt en ook nog eens goedkoper en makkelijker te plaatsen is. Twijfel daarom geen seconde en koop een kachel bij Haardencentrum Hoevelaken. Kijk nu op Onze bedrijfswebsite voor meer informatie.

Is uw droomwens een mooie haard in uw nieuwe woning? Bekijk onze haarden en kachels in onze vestiging in Hoevelaken. Wij zijn op haardgebied van alle markten thuis en hebben de beste adviseurs in dienst. Lees meer over informatie en tarieven op onze bedrijfswebsite. Bezoek de showroom in Haardencentrum Hoevelaken.

Ouderwetse gastvrijheid door kachels

De koude en donkere dagen hoeven helemaal niet koud en donker te zijn met de prachtige kachels van ons haardencentrum. Op onze site vindt u meer informatie over de kachel van uw keuze. De kachels van ons haardencentrum zorgen voor sfeer en warmte in uw huis.

Ons haardencentrum is een van de meest toonaangevende leveranciers van houtkachels en gaskachels. De collectie in onze showroom bestaat uit kachels met schitterende ontwerpen die gemaakt zijn van de meest hoogwaardige materialen. Onze prachtige collectie vindt u ook op onze site, waar u meteen kennis kunt maken met onze scherpe prijzen.

Wij merken dat steeds meer mensen een kachel willen. Dat is niet voor niets. De ontwikkeling van kachels, zowel houtkachels als gaskachels, heeft niet stil gestaan. En met de stijging van de prijzen van fossiele brandstoffen wordt een traditionele kachel ook relatief steeds voordeliger. Maar het mees gehoorde argument is natuurlijk de unieke sfeer die een kachel brengt.

‘Ik dacht dat er heel veel bij zou komen kijken om kachels in huis te plaatsen,’ vertelt Inge. ‘Maar het was echt zo gebeurd. Ik geniet nu echt met volle teugen van mijn eigen kacheltje met vuur. En de hond ook, want zodra de kachel aan ligt, ligt hij ervoor. Echt zo gezellig.’

Een kachel biedt sfeer en gezelligheid in huis. Het is heerlijk om bij het knapperende warme vuur te zitten. Beentjes op de bank en samen voor het vuur. Ons haardencentrum maakt dit mogelijk door kachels af te leveren van de beste kwaliteit. Op onze site kunt u terecht om een afspraak met ons te maken.

Met een draaibare kachel van Haardencentrum Hoevelaken zit u er altijd warmpjes bij. U draait de kachel eenvoudig naar u toe, zodat de warmte u tegemoet stroomt. De milieuvriendelijke kachels op onze site zijn kennen allemaal een uniek design. In onze showroom vindt u daarom altijd wel een kachel die helemaal aansluit bij uw interieur.

Nostalgie door kachels

De kachels van Haardencentrum Hoevelaken zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Onze gas- en houtkachels zijn op onze bedrijfswebsite en in onze showroom te bezichtigen. We installeren de kachel met ons eigen installatieteam en we houden hierbij rekening met uw wensen, waar veiligheid bij ons voorop staat.

Ons haardencentrum is gespecialiseerd in de verkoop van diverse kachels zoals hout- en gaskachels. Als u gaat voor een van de kachels van Haardencentrum Hoevelaken dan kiest u voor kwaliteit. Wij kunnen u deze kwaliteit garanderen door onze enorme ervaring. Door ons grote assortiment kachels, is er altijd een kachel naar uw wens en smaak bij.

Stelt u zich voor: u heeft een heerlijke wandeling gemaakt door een winters landschap. U komt thuis en zet de kachels aan. Een echte kachel met vuur. Daar hoort alleen nog een behaaglijke fauteuil bij en warme Gluhwein of chocolademelk om uw handen mee op te warmen.

Voor kachels in alle soorten en maten bezoekt u ons:

• Wij leveren houtkachels, gaskachels en rookkanalen

• Onze kachels leveren een hoge warmteopbrengst

• Ons assortiment kachels is ongeevenaard

Een fraai afgewerkte houtkachel met glas rondom is behalve een gezellige bron van warmte, ook een betoverende lichtbron. De showroom van Haardencentrum Hoevelaken bevat een omvangrijke collectie van deze en andere kachels. Wij staan tot uw dienst op werkdagen en op zaterdag. Kijk op onze bedrijfswebsite voor de adresgegevens.

Heeft u een kachel aangeschaft? Dan komen wij deze graag bij u installeren. Wij beschikken over vaste kachels installatieteams die bij u thuis volgens uw wensen de kachel op veilige wijze installeren. Inclusief rookkanalen. Wilt u hier meer over weten? Wij leggen u het graag uit, wanneer u bij ons in de showroom bent.

Lekker genieten van warme chocolademelk bij het haardvuur. Er is echt niemand die niet al warm wordt bij de gedachte. Ons haardencentrum brengt dergelijke sfeer bij u in huis met talloze sfeervolle en moderne kachels. Of u nou op zoek bent naar een klassiek ogende openhaard of een zeer functionele gaskachel. Wij bieden het allemaal.

Ga nu naar Haardcentrum Hoevelaken en ontdek in de warme showroom de kachel voor u.

http://www.haardencentrum-hoevelaken.nl/kachels